Putins pirmo reizi komentē Krievijas asiņaino uzbrukumu tirdzniecības centram Kremenčukā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas prezidents un kara noziedznieks Vladimirs Putins pirmo reizi komentējis Krievijas armijas uzbrukumu tirdzniecības centram Kremenčukā, ziņo medijs "The Insider", atsaucoties uz Krievijas ziņu aģentūru TASS.

"Jā, tur nebija terorakta," sacīja Putins, komentējot Krievijas armijas veikto uzbrukumu tirdzniecības centram.

Kremļa saimnieks apgalvo, ka viņa armija nešauj "tā vienkārši pa lauku", bet "tas vienmēr tiek darīts pēc izlūkotajiem datiem."

Krievijas diktators medijiem centās ieskaidrot, ka "Ukrainas bruņotie spēki esot izvietojuši artilēriju un smago tehniku dzīvojamos rajonos, kā arī visādos angāros, tirgos, rūpnīcās un darbnīcās".

Putins arī piebilda, ka Krievijas okupantu karaspēks neuzbrūk "nekādiem civiliedzīvotāju objektiem", jo "moderno precīzo tālās darbības ieroču" pieejamība ļauj tiem sasniegt savus mērķus.

Jau ziņots, ka Krievijas okupanti pirmdien ar raķetēm apšaudīja Kremenčukas pilsētu Ukrainas vidienē, trāpot tirdzniecības centram, kurā atradās apmēram 1000 cilvēku. Ir zināms, ka tirdzniecības centra apšaudē gājuši bojā vismaz 20 cilvēku, bet 25 cietušie hospitalizēti.

"Krievijas valsts ir kļuvusi par lielāko teroristu organizāciju pasaulē. Tas ir fakts.

Un tam jābūt juridiskam faktam. Un katram pasaulē jāzina, ka pirkt vai pārvadāt Krievijas naftu, saglabāt sakarus ar Krievijas bankām, maksāt nodokļus un nodevas Krievijas valstij - tas ir dot naudu teroristiem," šonedēļ uzsvēra Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu