Didrihsone visai Latvijai atrāda savu dārgo dzīvokli (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/ Apollo.lv kolāža

Viena no apspriestākajām Latvijas apģērbu tirgotājām Elīna Didrihsone jaunajā kanāla "STV Pirmā" šovā "Iečeko slavenību" atrāda savu dzīvokli, kurā guļamistabas spoguļsiena vien izmaksājusi 3000 eiro.

Marmora grīdas, terase ar astoņām izejām, milzu gulta, spogulis par 3000 eiro - tā ir tikai daļa no Didrihsonu pāra "karalistes".

"Tad, kad mēs sākām taisīt šo dzīvokli, bija tāda doma, ka tam ir jāizskatās instagramīgam," saka Didrihsone.

Es visu laiku filmējos, tāpēc, lai nebūtu jāīrē fotostudijas priekš fotosesijām, labākais variants ir, ka es varu bildēties arī mājās. Labākais kadrs ir tieši tad, ja viss ir balts un ir vēl dienas gaisma. Nekas labāks nevar būt," par šikā dzīvokļa niansēm saka apģērbu tirgotāja.

Arī viņas vīram Naurim plašajā dzīvoklī ir atvēlēta vietiņa: "Uz terases viņam ir sava dobīte, kur viņš iestādījis savus krūmus."

Šiku nevar nepamanīt. Pāris ļāva ielūkoties arī abu guļamistabā, kas izmaksājusi visvairāk.

"Tā veidota, iedvesmojoties no "Pinterest". Guļamistaba mums izmaksāja visvairāk, mēs gribējām, lai guļamistaba ir wow."

Guļamistabas izveidei tika piesaistīts dizaineris. Arī tādu gultu, kādu mēs gribējām, veikalā dabūt nevarēja, tāpēc tā ir veidota pēc pasūtījuma. Tā iedabūšanai dzīvoklī nācies talkā saukt pat ceļamkrānu," stāsta viņas vīrs Nauris.

Kad pāris atzīmēja grūtniecības 15. nedēļu, arī baļļa fotosesijai ziemotā dienā tikta celta ar ceļamkrānu.

Didrihsone saviem sekotājiem paziņoja, ka šobrīd ir Ventspilī, kur izlēmusi sagaidīt savu pirmdzimto. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu