Astrologi nosauc, kuros datumos dzimst veiksmīgākie un laimīgākie cilvēki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Brian A Jackson/ Shutterstock

Katram ir veiksmīgie skaitļi, kas var veicināt panākumus. Astrologi secina, ka dzimšanas dienas datums lielā mērā nosaka to, cik veiksmīgs cilvēks tu esi.

Auns

2, 8, 24 un 29 ir Aunam veiksmīgākie skaitļi. Tieši šajās dienās dzimušie Auni ir dāsni apveltīti ar rakstura spēku, kas palīdz pārvarēt jebkādus šķēršļus un izkļūt no vissarežģītākajām situācijām kā īstiem uzvarētājiem.

Vērsis

2, 5 un 30 ir vēlamākie dzimšanas datumi Vēršiem. Šajos datumos dzimušie var paļauties uz personisku laimi un panākumiem gandrīz jebkurā lietā.

Dvīņi

1, 2 un 19 ir skaitļi, zem kuriem dzimst visapmierinātākie Dvīņi. Diemžēl tieši šīs gaisa zīmes pārstāvji ir visvairāk atkarīgi no skaitļu burvības.

Vēzis

1, 2, 7, 8, 12 un 30 ir tās mēneša dienas, kas ir labvēlīgas veiksmīgu uzņēmēju dzimšanai Vēžu vidū. Tie, kuriem būs paveicies piedzimt šajos mēneša datumos, bez piepūles piesaistīs visas savas vēlmes.

Lauva

4, 8, 12, 22 un 30 – katrs no šiem cipariem praktiski garantē Lauvai personīgo laimi. Lai ko šīs ugunīgās zīmes pārstāvji darītu, viņiem tik un tā ir lemts atrast ideālu partneri un domubiedrus.

Jaunava

2, 6, 28 un 30 – šajās dienās dzimušajām Jaunavām īpaši veiksies pastāvīgajā vēlmē izzināt nezināmo. Pateicoties skaitļu burvībai, Jaunava izdarīs noderīgus un interesantus atklājumus, tam nepieliekot nekādas pūles.

Svari

7, 8, 9, 10, 28 ir skaitļi, kuros Svaru vidū dzimst komandieri un prasmīgi vadītāji. Astrologi šos laimīgos sauc par "dzimšanas tiesību līderiem".

Skorpions

1, 2, 10 un 29 - šajos datumos dzimušie ļaus skarbajiem Skorpioniem iegūt īpašības, kas kompensēs viņu "smago" raksturu. Viņi iekaros pat bēdīgi slavenākos skeptiķus.

Strēlnieks

5, 8, 18, 10, 20 un 23 – arī šajās dienās dzimušajiem Strēlniekiem būs viegli piesaistīt apkārtējo uzmanību, lai sasniegtu svarīgus dzīves mērķus.

Mežāzis

1, 5, 3, 11 un 23 ir datumi, kas Mežāžiem garantē, ka viņu iedzimtais darbaholisms atmaksāsies ar procentiem.

Ūdensvīrs

1, 6, 7, 8, 12, 14 ir labākie dzimšanas datumu skaitļi Ūdensvīram. Cilvēki, kas dzimuši šajās dienās, visbiežāk lepojas ar daudziem talantiem un augstu intelektu.

Zivis

5, 7, 10, 14, 28, 28 - šajos skaitļos dzimušie ir īpaša dāvana Zivīm. Šajās dienās dzimušajiem ūdens stihijas pārstāvjiem ir nesatricināma ticība sev, kas ļauj plaukt uzvaras laurus gandrīz jebkurā situācijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu