Četras Zodiaka zīmes, kurām piemīt dziednieciskas spējas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: alexrusso_snaps/ Shutterstock

Četru Zodiaka zīmju pārstāvji ir apveltīti ar dziednieciskām spējām. Ar pareizo pieeju viņi var attīstīt savas spējas un izmantot tās labiem darbiem.

Auns

Auna zvaigznājā dzimušos bieži sauc par burvjiem un raganām. Pa viņu vēnām plūst milzīga enerģijas straume. Un tas ir atkarīgs tikai no viņiem, kur viņi to sūta.  Viņu enerģija ir tik spēcīga, ka tad, ja viņi novēl veselību kādam radiniekam vai draugam, kas atrodas simtiem kilometru attālumā no viņiem, tikai aplūkojot viņa fotogrāfiju, viņi varēs dalīties ar saviem spēkiem un paātrināt viņa atveseļošanos.

Aunu dziedinošās spējas slēpjas tieši viņu acīs. Ar savām acīm viņi var dziedināt un nolādēt. Ir vērts atcerēties - ja spējas tiks izmantotas sliktiem darbiem, kādu dienu viss atgriezīsies.

Mežāzis

Šo zīmi maģiski ietekmēt ir visgrūtāk. Neviens viņu nevar nolādēt. Mežāzis ir apveltīts ar dziedinošu spēku. Visa spēcīgā enerģija ir koncentrēta viņa rokās. Dažkārt viņš pats lietas neuztver nopietni un visu uzskata par tīru nejaušību. Vairākkārt ir pierādījies, ka Mežāži var mazināt sāpes ar rokām, uzlabot garastāvokli un pat mazināt depresiju. Viņi dziedē brūces no viena pieskāriena ar rokām. Ja mīļotais cilvēks saslimst, Mežāzis viņam vienkārši noglāsta galvu, apskauj un sāpes pazudīs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ļoti reti zina par savu dāvanu. Viņi var izlasīt simtiem grāmatu un meklēt sevī neparastas lietas, neko neatrodot. Ūdensvīru spēks slēpjas virspusē. Viņu spēja pārliecināt dažkārt dara brīnumus. Vairāk vai mazāk visiem šīs zīmes pārstāvjiem ir šāds talants, vien jautājums, vai prot to izmantot.

Kad Ūdensvīrs runā sirsnīgi, viņa sarunu biedrs nomierinās. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var viegli iedvest cerību, nomierināt, vairot cilvēka pašapziņu un noskaņot viņa domas vēlamajā frekvencē.

Vārdi, kas nāk no viņu mutes, ir sava veida sazvērestība, lai gūtu panākumus un veiksmi. Viņi darbojas maģiski un dažreiz pilnībā maina situāciju. Tomēr tas viss darbojas, ja vārdi nāk no sirds.

Zivis

Zivīm ir spēcīga un neparasta enerģija, kas koncentrējas viņu rokās. Ar tās palīdzību viņi var ikvienu uzlādēt ar lielu daudzumu pozitīvās enerģijas, kas kaut kādā veidā var ietekmēt cilvēka labsajūtu. Viņu spēkos novērst viņa galvassāpes, samazināt stresa situāciju ietekmi uz ķermeni. To visu dara rokas, kurām piemīt neticami maģisks spēks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu