Svētdienas horoskops: 31. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aleksandra Suzi/ Shutterstock

Horoskops svētdienai, 31. jūlijam.

AUNS

Garastāvoklis nedaudz mainīgs, tomēr pārsvarā būsi noskaņots optimistiski. Šodien vislabākā atpūta mājās - paveic saimniecības darbus un ielūdz ciemos draugus.

VĒRSIS

Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, viss ies no rokas, un valdīs sapratne sadzīviskos jautājumos. Attiecībās pozitīvas emocijas, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

DVĪŅI

Aktīva diena. Dodies ar draugiem izbraucienā pa Latvijas pilīm un muižām, aicini uz tenisa maču vai pludmales volejbolu. Svarīgi būt kustībā un smelties spēkus jaunajai nedēļai.

VĒZIS

Šodien kāda tikšanās var pāraugt simpātijās. Ja tev ir sava otrā pusīte, velti vairāk laika kopā būšanai. Ja rodas domstarpības, nestāsti par tām citiem, bet no sirds izrunājies.

LAUVA

Daudz prieka sagādās tikšanās ar draugiem, ballīte vai koncerta apmeklējums. Brīvajiem ļaudīm sabiedrisku aktivitāšu laikā var rasties simpātijas.

JAUNAVA

Ievēro veselīgu dzīvesveidu un izveido vasaras sezonai atbilstošu ēdienkarti, kurā ir augļi, ogas, dārzeņi un zaļumi. Par labu nāks peldes vai pirts procedūras.

SVARI

Neapdomīgi izteikti vārdi vēlāk var atspēlēties. Ar kādu attieksmi izturēsies pret cilvēkiem, to pašu saņemsi pretī. Vairāk smaidi un saskati dzīvē pozitīvo!

SKORPIONS

Izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Tas dos pozitīvas emocijas, iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem un labi atpūtīsies. Kādam iespējama tikšanās, kas uzšķiļ simpātijas.

STRĒLNIEKS

Iespējas paspīdēt sabiedrībā un pavisam nejauši iegūt domubiedrus jauniem projektiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt jauku cilvēku, bet pāriem svarīga savstarpējā sapratne.

MEŽĀZIS

Ļoti svarīga mājas dzīve un sirdslietas. Jāgādā par harmoniju un jārunā par visu, kas uz sirds. Atklātība un sirsnība daudz ko saliks savās vietās. Sekmēsies saimniecības darbi.

ŪDENSVĪRS

Rūpējoties par saviem tuviniekiem, nepārspīlē. Kāds no viņiem var to uzskatīt par iejaukšanos privātajā dzīvē. Vēlams pievērsties tehniskiem mājas darbiem.

ZIVIS

Sarīko dārza svētkus ar kokteiļiem un oriģināliem atspirdzinājumiem vai aicini draugus izbraucienā. Diena radošās un intelektuālās sarunās tiks pavadīti jauki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu