Zvaigznes runā! Nedēļas horoskops no 1. līdz 7. augustam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zoteva/ Shutterstock

Nedēļas horoskops no 1. līdz 7. augustam.

AUNS

Lielo iespēju nedēļa. Idejas "kā mājas" – un cita starpā ar drošiem pamatiem. Bieži tā nemēdz būt. Kamēr dažs labs ceļ trauslas gaisa pilis, tev ir iespējas parādīt savu varēšanu, sekmīgi prezentēt idejas un atrast domubiedrus, kas gatavi kopā ar tevi doties pretī nezināmām virsotnēm. Aunam piestāv būt līderim, kas ved aiz sevis citus. Taču dzīve jau nesastāv tikai no darba vai biznesa, un šajā nedēļā ļoti aktuālas arī sirdslietas. Iespējams, kādi ļoti nopietni jautājumi risināmi. Neapspried neko ar cilvēkiem no malas.

VĒRSIS

Darbs, darbs un vēlreiz darbs... Strādāsi galvu nepacēlis un pat nemanīsi, ka sācies šīs vasariņas pēdējais mēnesis. Uzcītība, atbildība un vēlme izdarīt visu pēc labākās sirdsapziņas ir labas lietas, taču nedrīkst aizmirst savas intereses un dvēseles komfortu. Pārskati pienākumus un ienākumus. Varbūt profesionālajā jomā kaut kas jāmaina un jāorientējas uz jauniem peļņas plāniem. Esi gatavs elastīgi reaģēt, mācīties ko jaunu un paplašināt spēles laukumu. Nedēļas nogalē saimnieciskā rosība mājās, ģimenes lokā.

DVĪŅI

Šī nedēļa uz priekšu trauksies kā vēja spārniem. Dažādi neparedzēti notikumi var izjaukt iepriekš izplānotās ieceres. Nāksies elastīgi reaģēt uz apstākļiem, kurus ietekmēt nebūs tavos spēkos. Ir tāds teiciens, ka viss kas notiek, notiek uz labu. Ja arī kādā brīdī stress, problēmas atrisināsies. Sapratīsi, ka līdzās ir sadarbības partneri, uz kuriem vari paļauties, un varbūt pat dzims kādas jaunas un interesantas idejas. Brīvajā laikā visu uzmanību veltīsi ģimenei un saimniecības darbiem. Labvēlīgs laiks nekustamā īpašuma jautājumiem.

VĒZIS

Kamēr citi bauda atvaļinājumus, tev darāmā pāri pārēm. Taču rosīsies ar prieku un daudz paveiksi. Čaklam cilvēkam Fortūna rāda labvēlīgu vaigu. Ir iespējas sākt jaunus projektus, atrast interesantāku un labāk atalgotu darbu un palielināt ienākumus. Vienīgi jābūt uzmanīgam finanšu lietās. Nekautrējies apspriest atalgojumu un turies tālāk no kredītsaistībām, jo ir riski nonākt netīkamā situācijā, kad peļņa ir, bet jāatdod, jo banka "elpo pakausī". Brīvajā laikā dodies izbraucienā, lai sakārtotu domas.

LAUVA

Sarežģīta nedēļa. Vairākas ieceres bremzējas un dažu brīdi šķiet, ka apstākļi ir stiprāki par tavu gribu. Pret straumi iet nevajag un Sīzifa akmeni kalnā velt arī ne. Lai notikumi rit savu gaitu – paliec par novērotāju un kaldini nākotnes plānus tam brīdim, kad veiksme atkal uzsmaidīs. Ilgi gaidīt nevajadzēs, jo ar pozitīvu attieksmi iekarosi cilvēku simpātijas un atradīsies palīgi, kas līdzēs risināt piņķerīgās situācijas. Cita starpā, kārtojot lietišķos jautājumus, var uzdzirkstīt simpātijas. Brīvdienās atpūties un apmeklē izklaides pasākumus.

JAUNAVA

Kas ieplānots, tas jādara un kārtībai būs būt! Jau no nedēļas pirmās dienas stingri turēsies pie tā, kas ierakstīts plānotājā. Arī kolēģus vai darījumu partnerus pieskatīsi un – nekādas atkāpes. Kādam tas var nepatikt, taču vairums cilvēku būs priecīgi, ka ir viens tāds precīzs kolēģis, kas nepieļauj jukas lietišķajās lietās. Dažu brīdi gan no tā būsi noguris un vēlēsies, lai visi liek mieru. Brīvajā laikā atrodi iespējas pabūt vienatnē, mierīgi atpūsties, izgulēties, pasūtīt maltīti ar piegādi un vienkārši nedarīt neko.

SVARI

Profesionālajā jomā šī nedēļa diezgan sarežģīta. Daudz atbildīgu pienākumu: varbūt pat no tevis tiks gaidīts un prasīts, lai izdari vairāk, nekā paredz līgumi un vienošanās. Piekrist vai nepiekrist, tas tavā ziņā. Ko iegūsi, ko zaudēsi – rūpīgi jāpārdomā. Materiālā izteiksmē diez vai būs labums, bet varbūt ir iespējas iegūt domubiedrus un kompanjonus nākotnes projektiem. Kad brīvāks brīdis, tad domas pie sirdslietām. Kādam kaislības nedod miera vasaras vakaros, kādam šis un tas svarīgs izrunājams ar mīļoto cilvēku.

SKORPIONS

Labs laiks karjerai vai dažādu biznesa projektu realizēšanai. Tev ir stratēģa dotības, izpratne par lietu kārtību un vairāki plāni neparedzētām situācijām. Ja ar vienu ieceri kaut kas noiet greizi, tad pa rokai jau cita. Turklāt prāta kalkulators strādā perfekti, un uzreiz kļūst skaidrs, kur finansiālais izdevīgums, kur mīnusi. Būsi aizrāvies ar dažādām biznesa idejām, taču svarīga arī privātā dzīve. Ja attiecībās nav viss tā, kā tu vēlētos, tad pirmām kārtām jāizvērtē, ko pats dari vai nedari, kāda ir tava attieksme un vēlmes.

STRĒLNIEKS

Mūžīgais optimists Strēlnieks šonedēļ uz garīgā pacēluma un enerģijas viļņa. Ja arī kolēģi devušies atvaļinājumā vai darījumu partneri tālos ceļojumos, tu spēsi tikt ar visu galā. Pienākumu daudz, bet veiksme smaida un darbi iet no rokas. Reizēm gan gribas pažēloties, taču tas piederas pie lietas – uzmundrinājums ik pa laikam katram vajadzīgs. Brīvdienās darbi jāliek malā un jāsarīko jestra ballīte draugiem. Spirdzinoši vasaras kokteiļi, intelektuālas sarunas... un atkal jauna enerģijas deva! To vajadzēs nākamajā darba nedēļā.

MEŽĀZIS

Vai tiešām visa tava rūpīgi organizētā lietu kārtība tiek izjaukta? Kā tas iespējams, ka apstākļi stiprāki par Mežāža uzbūvētajiem fundamentālajiem pamatiem? Jā, dažkārt tā mēdz notikt un tad ir tikai divas iespējas – spītīgi turēties pie plāna vai elastīgi censties iekļauties notikumu ritējumā. Lai arī kā tev gribētos pirmo variantu, lietderīgāk būtu ļauties dzīves un apstākļu plūdumam. Stiprināsi autoritāti un arī finansiāli būsi ieguvējs. Nedēļas nogalē ar prieku darbosies mājas saimniecībā.

ŪDENSVĪRS

Tik daudz ideju, tik daudz domu! Ja vien būtu, kas tās uzklausa un atdzīst par labām esam... Dažkārt līdzcilvēki tevi nesaprot, brīnās par tavām idejām un varbūt pat noliedz tās. Ar viņiem tev nav pa ceļam. Taču daži uzticami domubiedri būs ar tevi un pastāv iespējas uzsākt vērienīgus projektus. Tikai svarīgi izrunāt finanšu jautājumus, jo tādas neskaidrības var izbojāt labas ieceres un projektus. Nedēļas nogalē ļaujies mīlestībai un baudi dzīvi visās tās krāšņākajās izpausmēs. Romantika, sirsnība, uzticama pleca sajūta līdzās.

ZIVIS

Katrs pats sev svarīgākais un katram pašam sevi jāmīl visvairāk... Nē, tā nav egoista mantra, bet dzīves patiesība. Šī nedēļa sarežģīta – daudz darbu, arī tādi, kas iepriekš nav plānoti, varbūt jāpalīdz kolēģiem un ne tikai darba jautājumos, bet arī privāti... Dari, kas jādara, bet neaizmirsti par savām interesēm. Pēc darba dodies garās pastaigās, peldēt, izbraucienā ar riteni vai skūteri – lai prāts atpūšas un dvēseles harmonija atjaunojas. Brīvdienās sarīko vienu traki jautru ballīti mājās vai ar draugiem klubiņā. Priecājies par dzīvi un baudi to pilniem malkiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu