Otrdienas horoskops: 2. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: yanikap/ Shutterstock

Horoskops otrdienai, 2. augustam.

AUNS

Darbu radīsies arvien vairāk un vairāk, un uz priekšu kustēs lēni. Meklē radošu pieeju – tev ideju netrūkst! Varbūt kādas tehnoloģijas var palīdzēt.

VĒRSIS

Varbūt profesionālajā jomā kaut kas jāmaina un jāorientējas uz vērienīgākiem peļņas plāniem. Esi gatavs elastīgi reaģēt, mācīties ko jaunu un paplašināt spēles laukumu.

DVĪŅI

Viss kas notiek, notiek uz labu... Ja arī kādā brīdī stress, problēmas atrisināsies. Sapratīsi, ka līdzās ir sadarbības partneri, uz kuriem vari paļauties, un varbūt pat dzims arī jaunas idejas.

VĒZIS

Jābūt uzmanīgam finanšu lietās. Nekautrējies apspriest atalgojumu un turies tālāk no kredītsaistībām vai lieliem pirkumiem līzingā. Dzīve uz parāda nav tīkama.

LAUVA

Šodien iespējama aizķeršanās ar iepriekš izplānotiem darbiem. Taču ar pozitīvu attieksmi iekarosi cilvēku simpātijas un atradīsies palīgi, kas līdzēs risināt piņķerīgās situācijas.

JAUNAVA

Jāpieskata procesi un "jātur roka uz pulsa". Kolēģi būs pateicīgi par tavu precizitāti un prasīgumu. Pats gan no tā būsi noguris. Vakarā dodies pastaigā vai aizbrauc nopeldēties – tas uzmundrina.

SVARI

Spraiga dienas, daudz darbu un papildus pienākumi. Materiālā izteiksmē diez vai būs labums, bet ir iespējas iegūt domubiedrus un kompanjonus nākotnes projektiem.

SKORPIONS

Prāts kā bulta, un uzreiz kļūst skaidrs, kur finansiālais izdevīgums, kur mīnusi. Būsi aizrāvies ar dažādām biznesa idejām, taču svarīga arī attiecību tēma. Iespējami romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Darbu daudz, bet veiksme smaida un viss iet no rokas. Reizēm gan gribas pažēloties, taču tas piederas pie lietas – uzmundrinājums ik pa laikam katram vajadzīgs.

MEŽĀZIS

Ir iespējas nostiprināt autoritāti un iegūt domubiedrus svarīgiem projektiem, kā arī lieliski novadīt prezentācijas un gūt cilvēku simpātijas. Maza spriedzīte iespējama partnerattiecībās.

ŪDENSVĪRS

Pastāv iespējas uzsākt vērienīgus projektus. Tikai svarīgi izrunāt finanšu jautājumus, jo kādas neskaidrības var izbojāt labās ieceres. Katram darbam sava cena.

ZIVIS

Ļoti nemierīga un trauksmaina diena. Pēc darba dodies garās pastaigās, peldēt, izbraucienā ar riteni vai skūteri – lai prāts atpūšas un dvēseles harmonija atjaunojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu