Latvijas Krievu savienība vēlētājus Zemgalē vilinās ar pašmāju Maksimu Galkinu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partija Latvijas Krievu savienība vēlētājus vilina ar pašmāju Maksimu Galkinu. Ar Krievijas populāro komiķi jegavniekam Maksimam Galkinam nav nekādas saistības. Abi ir vien vārda un uzvārda brāļi.

Deputāta kandidāta sniegtajā redakcijā teikts, ka Galkina pilsonības valsts ir Latvija, dzīvesvieta - Jelgava. Teikts arī, ka Galkins 1998. gadā absolvējis Jelgavas tehnikumu (Jelgavas tehniskais licejs), iegūstot vidējo izglītību.

Individuālā uzņēmuma "Maksims Galkins" vadītājam, Jelgavas pilsētas domniekam gan vienīgā saistība ar pazīstamo Krievijas komiķi ir vārds un uzvārds.

Turklāt konkrētajai partijai šī varētu nebūt laba izvēle, ņemot vērā, ka skatuves mākslinieks ir nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā un pametis dzimteni, norāda izdevums "Kas Jauns".

Deputātu kandidāts ir norādījis, ka nav sadarbojies ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs.

Zināms, ka no LKS vēlēšanās kandidē arī Nacionālās operas un baleta solists Oļegs Orlovs, virkne Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas palīgu, Rīgas domes deputāti Vladimirs Buzajevs, Miroslavs Mitrofanovs, Inna Djeri, Centra partijas pārstāvis Normunds Grostiņš.

LKS Kurzemes saraksta līdere ir Jeļena Osipova, ar lielkrievu šovinisma izlēcieniem pazīstamā Jevgeņija Osipova sieva. 2013. gada 9. maijā Osipova pie savas mājas Liepājā izkāra PSRS karogu, toreiz par to vēl nedraudēja kriminālatbildība.

Vairāk lasi izdevuma "Kas jauns" jaunākajā numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu