Krievijas estrādes un sociālo tīklu zvaigzne Olga Buzova pārbiedē fanus un komandu ar savu pēkšņo pazušanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/buzova86

36 gadus vecā Krievijas estrādes dziedātāja, televīzijas raidījumu vadītāja un blogere pagājušajā ceturtdienā pazuda no sociālajiem tīkliem un nedeva par sevi ziņu līdz pat pirmdienas pēcpusdienai. Portāls "StarHit.ru" noskaidroja, kur dziedātāja bija pazudusi.

Olga Buzova "Instagram" publicēja īsu video, kur viņa zirgu ielenkumā dejo kalnos. Zvaigzne gan nenosauca iemeslus, kāpēc nedeva par sevi ziņu vairākas dienas. 

"Mani labie, esmu atgriezusies. Ar mani viss ir lieliski! Viss, kas notika kalnos, man paliks atmiņā uz visiem laikiem. Esmu laimīga, es jūs mīlu," raksta televīzijas raidījumu vadītāja.

Satrauktie fani norādīja, ka Buzova pēdējo reizi pagājušajā ceturtdienā publicēja kadrus no helikoptera. Viņa priecīgi paziņoja par gaidāmo braucienu uz kalniem. Pēc tam kontakts ar viņu pārtrūka.

Olgas soctīklu sekotāji, kuri bija pieraduši pie nebeidzamām publikācijām un stāstiem, bija nopietni satraukti. Izdevums "StarHit.ru" mēģināja sazināties ar Buzovu, taču tas nebija iespējams, arī viņas sociālie tīkli klusēja. Situāciju nevarēja komentēt arī zvaigznes sabiedrisko attiecību speciālists Antons Bogoslavskis. Viņš žurnālistiem satrauktā balsī atbildēja:

"Mēs vēl nezinām, kas notiek ar Olgu, bet visa viņas komanda ir ļoti noraizējusies."

Šī gan nav pirmā reize, kad dziedātāja pazūd no sociālajiem tīkliem un raisa sekotāju satraukumu. Iepriekš tas noticis šķiršanās un veselības pasliktināšanās dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu