Skandalozajai influencerei Betai Beidz jauns sirdsāķītis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un talantu šova "Ko tu proti, Latvija?" vadītāja Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa), kurai iepriekš bija attiecības ar grupas "Singapūras satīns" mūziķi Jāni Krīvēnu, pagājušās nedēļas nogalē manīta cita mīļotā vīrieša sabiedrībā.

Izdevums "Privātā Dzīve" noskaidroja, ka Betas naksnīgo izklaižu pavadonis ir basketbola kluba VEF Rīga menedžeris Rolands Mauriņš.

Mauriņa "Instagram" publicētas kopbildes ar Betu, kur abi pirms mēneša baudījuši kopīgu atpūtu saulainajās Kanāriju salās.

Arī influencere Beta Beidz publiskojusi attēlus no atpūtas Kanāriju salās, kuros paslēpies ne vien jaunais mīļotais, bet arī viņas mamma.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirms gada Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, viesojoties raidījumā "Kad viņa satiekas" neslēpa, ka pēc šķiršanās no interneta satura veidotājas Betas Beidz  šobrīd ir brīvs no nopietnām attiecībām. Vai Krīvēns sācis jaunas attiecības, publiski nav informācijas. Raidījumā viņš dalījās ar savu atklāsmi - viņš sapratis, ja viņam kāda sieviete patīk, no viņas vajadzētu labāk turēties pa gabalu.

Raidījumā viņš atvainojās visām sievietēm, ar kurām pēdējā laikā mēģinājis izveidot ciešāku draudzību. Uz jautājumu, kādas sievietes viņam patīk, Krīvēns atbildēja: "Ļoti patīk inteliģentas meitenes. (..) Man ir svarīgi, lai var sarunāties, bet tanī pašā laikā justies ar tevi komfortabli pilnīgā klusumā."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu