Autovadītājus aicina rēķināties ar intensīvu satiksmi piejūras virzienā pēcpusdienā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīnu sastrēgums pie Gaisa tilta. Ilustratīvs attēls.
Automašīnu sastrēgums pie Gaisa tilta. Ilustratīvs attēls. Foto: Ingars Tenis/TVNET

Piektdienas pēcpusdienā un nedēļas nogalē Pierīgā intensīva un palēnināta satiksme gaidāma piejūras virzienos pa Jūrmalas šoseju (A10) un Tallinas šoseju (A1), aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Lai izvairītos no sastrēgumiem un ilgāka laika ceļā, autovadītāji aicināti plānot braucienus ārpus ierastajām maksimālās satiksmes stundām. Intensīva satiksme būs arī Liepājas šosejas (A9) sākumposmā līdz pagriezienam uz Tukumu (P98), pa kuru daudzi dodas Kurzemes piekrastes virzienā un apbrauc Ventspils šosejas (A10) remontposmu. Autovadītāji tiek mudināti arī neveikt pārdrošus apdzīšanas manevrus un ievērot satiksmes noteikumus.

Karstuma ietekmē uz asfaltētiem ceļiem, kas ir sliktā tehniskā stāvoklī, kā arī bedru labojumu vietās var veidoties izsvīdumi, kuri var būt slideni. Īpaši uzmanīgiem šādos apstākļos jābūt motobraucējiem, kam var traucēt arī smilts, ar ko kaisa izsvīdumu vietas.

Svētdien, 28.augustā, Smiltenē autosacīkšu laikā no plkst.8 līdz 18 slēgs satiksmi pie sporta kompleksa uz vietējā autoceļa Smiltene-Mēri-Lobērģi (V244) (1. -1,45. km), apbraukšana būs iespējama pa autoceļiem Smiltene-Valka (P24), Blome-Birzuļi-Palsmane (V243) un Miži-Zeltiņi-Vecbilska (V246).

Gandrīz 60 valsts autoceļu posmos turpinās būvdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Dodoties ceļā, būtu jāiepazīstas ar būvdarbu karti LVC mājaslapā un jāplāno papildu laiks ceļam, ja būs jāšķērso remontdarbu posmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu