Imants Strads un viņa mīļotā Elīna Vāne vaļsirdīgi par kāzu plāniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dailes teātra aktieris Imants Strads un Valmieras drāmas teātra aktrise Elīna Vāne ir kopā jau septiņus gadus. Izdevumam "Kas Jauns" pāris atklāj, ka ar kāzām gan nesteidzas.

Žurnālam pāris stāsta, ka iegādājušies un izremontējuši skaistu privātmāju Valmierā, taču ar laulībām nesteidzas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka nule Strada bijusī sieva - aktrise, Cēsu Mazā teātra dibinātāja Ilze Lieckalniņa iestūrēja laulības ostā ar Valmieras Drāmas teātra aktieri Mārtiņu Liepu.

Jaunlaulāto liecinieces bija abu 20 gadu vecās meitas no iepriekšējām attiecībām – Mārtiņa meita Justīne un Ilzes meita Paula, kuras tētis ir Imants Strads.

Kad 2008. gadā Ilze un Imants precējās, viņu vedējmāte bija kopīgā kolēģe Elīna Vāne, taču 2016. gada pavasarī atklājās, ka Strada un Lieckalniņas laulībai pienācis gals, un liktenis izspēlējis interesantu joku –

Imants iemīlējās nevienā citā kā savā kādreizējā vedējmātē Elīnā.

2020. gadā Imants Strads pieņēma jaunus izaicinājumus - pēc vairākiem gadiem Valmieras Drāmas teātrī piekrita kļūt par Dailes teātra aktieri, kur darbojas joprojām. Elīna Vāne turpina darboties Valmierā.

Viesojoties raidījumā "Vakars uz dīvāna" 2020. gadā, Strads komentēja abu attiecības, kas darba dēļ, kļuva par attāluma attiecībām: "Mums ir brīnišķīgas attiecības. Saproti – attālums tuvina. Tuvums – attālina," atziņā dalījās Imants, neslēpjot - kopš viņš strādā Rīgā, attiecības abu starpā ir pat uzlabojušās.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 30. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu