VIDEO Turcijas basketbola izlases treneris Atamans "aiziet pa gaisu" un tiek iztriekts no zāles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ergins Atamans
Ergins Atamans Foto: Reuters/ScanPix

Turcijas basketbola izlases galvenais treneris Ergins Atamans svētdien, 4. septembrī, notikušajā Eiropas čempionāta mačā pret Gruziju pārāk izteikti pauda neapmierinātību ar tiesnešu lēmumu, kā rezultātā tika izraidīts no spēles

Turcijas valstsvienība svētdien saspringtā cīņā ar rezultātu 83:88 papildlaikā piekāpās Gruzijas izlasei.

Šajā mačā emocijas sita augstu vilni. Kā ziņots, Turcijas izlases vienam no līderiem Furkanam Korkmazam pēc izraidīšanas no laukuma uzbrukuši spēlei nepieteiktie Gruzijas basketbolisti, kā arī policijas pārstāvji.

Ar to gan šā mača emociju karuselis nenoslēdzās, jo pagarinājuma izskaņā savaldību zaudēja Turcijas valstsvienības galvenais treneris Ergins Atamans.

Pagarinājuma izskaņā cits Turcijas valstsvienības līderis Čedi Osmans pārkāpa noteikumus pret Rati Andronikašvili. Tiesneši pēc atkārtojuma apskatīšanas secināja, ka Osmans nav centies spēlēt bumbā, un uzbrucējam piesprieda nesportisko piezīmi. Atamans nespēja slēpt savu nepatiku pret tiesnešu lēmumu, kā rezultātā viņam laukumu nācās atstāt priekšlaicīgi.

Video: Atamans zaudē savaldību un tiek izraidīts no spēles

Turcijas izlase šobrīd Eiropas čempionāta A apakšgrupā ar divām uzvarām trīs mačos ieņem trešo vietu, kamēr Gruzijas valstsvienība ar vienu panākumu tikpat spēlēs apakšgrupā ieņem priekšpēdējo vietu.

Eiropas čempionāts notiek no 1. līdz 18.septembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu