Krievu influencere, kura protestā pret sankcijām demonstratīvi sagrieza "Chanel" rokassomiņu, manīta ar jaunu šī zīmola somiņu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ victoriabonya

Šī gada pavasarī vairākas Krievijas influenceres metās griezt savas zīmola "Chanel" rokassomiņas, tādējādi protestējot pret sankcijām. Viena no aktīvistēm tiek vainota liekulībā, jo nupat manīta ar jaunu zīmola "Chanel" somiņu.

Krievu uzņēmēja Viktorija Boņa šī gada pavasarī publicēja video, kurā rokās paņēma industriālās šķēres un pārgrieza uz pusēm savu "Chanel" rokassomiņu, protestējot pret Rietumu sankcijām. "Ja "Chanel" neciena savus klientus, kāpēc mums ir jāciena "Chanel"?" tā "Instagram" videoklipā sacīja krievu modele un uzņēmēja Viktorija Boņa.

Publicējot jaunākās fotogrāfijas no atvaļinājuma Dubaijā, Boņa manīta ar jaunu "Chanel" rokassomiņu. Tamdēļ Viktorija izpelnījusies apsūdzības liekulībā. Komentētājas smīkņā par Boņu, jautājot, ar kādu līmi izdevies salīmēt sagriezto somiņu.

Boņa ir tikai viena no Krievijas influencerēm, kura publicēja video, sagriežot savu "Chanel" rokassomu, protestējot pret to, ka Krievijā ir aizliegts iegādāties preces no Francijas luksusa zīmola.

Pēc veikalu slēgšanas Krievijā "Chanel" pārtrauca pārdot savus produktus cilvēkiem ārpus Krievijas, kuri plāno tos ievest valstī, un daži Krievijas klienti šo soli ir nodēvējuši par pretkrievisku.

Vairāki Krievijas influenceri ir apsūdzējuši zīmolu "rusofobijā".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu