"Eolikas" mūziķis Viktors Zemgals atklāj, kāpēc koncertu bija spiests pamest ātrās palīdzības mašīnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Augustā Vērmanes dārzā norisinājās grupas "Eolika" koncerts, pulcējot daudzus apmeklētājus. Grupas dalībnieks Viktors Zemgals pamatīgi nobiedēja fanus, jo koncerta laikā viņam palika slikti. Nu viņš izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kas īsti notika.

Sarunā ar žurnālu "Privātā Dzīve" Zemgals atklāj, ka koncertu bija spiests pamest ātrās palīdzības mašīnā.

"Slimnīcā pavadīju vairākas dienas, kamēr visu izskaloja, iztīrīja. Ārsti atklāja, ka biju saindējies.

Visu mūžu man paticis dzert jēlas olas, un tieši tagad uzrāvos – dabūju salmonelozi.

Tas nozīmē, ka viss ir jācep un jāvāra, jābūt ļoti uzmanīgam, īpaši karstā laikā. Par laimi, tagad jau jūtos labi. Pēc šī notikuma esmu ieguvis arī mazliet slaidāku formu. Nav nelaimes bez labuma," izdevumam atklāj Zemgals, kuram otrdien, 6. septembrī, apritēja 70 gadi.

Populārais kvartets tika dibināts 1980. gada vasarā, un turpmākos piecus gadus "Eolika" bija viena no populārākajām Latvijas grupām. Šajā laikā tapa grupas lielākie hiti: "Zemeņu lauks", "Pasaule, pasaulīt", "Āgenskalna tirgus rīts" u.c., kā arī iznāca otrā lielā skaņuplate, kurā tika ierakstītas tobrīd grupas populārākās dziesmas. Savas pastāvēšanas laikā kvartets "Eolika" sniedzis vairāk nekā 4000 koncertu, un to droši var dēvēt par vienu no latviešu estrādes mūzikas simboliem.

Vairāk uzzini žurnāla "Privātā Dzīve" 6. septembra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu