"Es gribu to lelli." Olga Kambala atklāti par to, kas viņu attur ceturto reizi kļūt par mammu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šovā "Slavenības. Bez filtra" atspoguļots, kā Olgai Kambalai veicās intervijā ar mūziķi Andri Kiviču. Tika apspriesti vairāki personiski jautājumi, un viens no tiem bija par ģimenes pieaugumu. Olga atklāti pastāsta, ko par to domā.

"Mēs par to domājam, taču nezinu, kā būs. Man tagad ir tāds periods, kad es visur redzu bēbīšus. Instagramā šķirstot man patīk, bet tad es padomāju, labi, es gribu to lelli, bet vai tad, kad lelle sāks staigāt, es jutīšos tikpat laimīga? Celšanās naktīs, atkal viss no gala..." pārdomās dalās šova zvaigzne.

"Es parunāju ar sievieti, kurai 40 gados ir bēbītis, un viņa man atbildēja:

"Oļka, b*in, tev to nevajag. Suni labāk nopērc.

Viņa man teica, ka tas ir grūti, un atgādināja virkni lietu, par kurām biju aizmirsusi.

Augstpapēžu kurpes uz trim gadiem - čau, laikam sev vajag padzīvot."

Arī sarunā ar "Apollo.lv" šajā vasarā Olga ieminējās par bērna plānošanu. Viņa atklāja: "Vispār mēs plānojam, mums pat ir izdomāts vārds, bet es nezinu, kad... Vienu dienu es gribu, citu vairs ne. Es tikko paskatījos uz Uģa Kuģa bēbīti, es nodomāju, ka arī tādu gribu. Bet tad, kad es izdzirdu bērnu raudas, es nezinu, vai tiešām gribu tam visam vēlreiz iet cauri. Es gribu to bildīti. Ja es tā ļoti par to domāju, nezinu, varbūt...

Esmu sev iedevusi trīs gadus, ja būs, tad būs. "

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kaspars ar Olgu attiecības sāka 2020. gadā. 2021. gada maijā viņi mija laulības gredzenus. Olgai no iepriekšējām attiecībām ir trīs meitas.

Olga iepriekš "Apollo.lv" atklāja arī to, ka meitas arī būs Kambalas: "[..] Mana vecākā meita pavisam nesen samainīja uzvārdu - viņa arī tagad ir Kambala. Arī vidējā un jaunākā meita ir procesā."  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu