Mazais princis Luiss aizkustina pasauli, reaģējot uz Elizabetes II nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Velsas prinča Viljama un princeses Keitas jaunākā atvase, princis Luiss aizkustina pasauli ar savu sirsnīgo reakciju uz ziņām par karalienes Elizabetes II došanos mūžībā. 

Rakstnieks un karaliskās ģimenes apskatnieks Roberts Džobsons mikroblogošanas vietnē "Twitter" dalījies ar aizkustinošo brīdi, ko Keita Midltone atklāja pie Vindzoras pils vārtiem, kur kopā ar vīru, princi Viljamu, kā arī Saseksas hercogu pāri Hariju un Meganu pulcējās, lai izteiktu cieņu karalienei un tiktos ar klātesošajiem. 

"28 gadus vecā Benita Ranova dzirdējusi Keitu atstāstām viņas jaunākā dēla Luisa teikto par karalienes nāvi," rakstīja Džobsons.

"Viņa sacīja: "Luiss teica, ka vismaz tagad vecvecmāmiņa ir kopā ar vecvectētiņu.""

Kā zināms, karaliene zaudēja savu vīru princi Filipu 2021. gada aprīlī. Pāris bija precējies 73 gadus. 

Šā gada jūnijā Luiss nonāca uzmanības centrā karalienes Elizabetes II platīna jubilejas svinībās, kas risinājās par godu 70 gadus ilgajai atrašanās Apvienotās Karalistes tronī.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka 8. septembrī 96 gadu vecumā mira Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Pēc karalienes nāves troni mantojis viņas vecākais dēls Čārlzs, kurš automātiski kļuvis par Lielbritānijas jauno karali.

Elizabetes II valsts bēres notiks 19. septembrī Londonā Vestminsteras abatijā.

Foto: Elizabetes II pēdējais ceļojums: Balmorala - Edinburga

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu