Bijušais futbola izlases kapteinis Gorkšs komentējis Ozola nāves vēlējumus bumbu padevēja mammai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Ozols.
Roberts Ozols. Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Bijušais Latvijas futbola valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs sarunā ar raidījumu "Bez Tabu" sniedzis savu komentāru par nesenajiem Roberta Ozola amorālajiem izteikumiem laukumā.

Kā zināms, Latvijas futbola izlases vārtu vīrs Roberts Ozols 11. septembra "Optibet" virslīgas mačā nesavaldījās un tuvākajam bumbu padevējam veltīja amorālus vārdus, novēlot mazā sportista mātei.

Ilggadējais valstsvienības kapteinis Gorkšs norādīja, ka šāds Ozola izteikums viņu pārsteidzis.

"Es biju pārsteigts, ka viņš vispār runāja. Viņš ir tāds spēlētājs, kurš vispār saka ļoti maz. Bet, lai nolamātos, laikam jau arī daudz nevajag. Roberts arī ir pietiekami inteliģents čalis, lai saprastu, tas ir kaut kas, ko viņš izdarīja spēles karstumā. Bet, kā jau es teicu, tas nevienā brīdī nav attaisnojami," sacīja Gorkšs.

Gorkšs arī uzsvēra, ka sportistiem, kuri sasnieguši noteiktu atpazīstamības līmeni, ir arī pienākums rādīt piemēru apkārtējiem un jaunajai paaudzei.

"Tev ir šis te sabiedriskais līgums, kura dēļ tev ir jāsamierinās, ka katram par tevi ir viedoklis, un pašās saspīlētākajās situācijās ir jāspēj nosargāt savas emocijas.

Ja tu to nespēj, gluži vienkārši tam ir sekas," norāda bijušais izlases kapteinis.

Gorkšs un Ozols 2017. gadā bija komandas biedri Latvijas futbola virslīgas klubā "Riga FC".

Atgādinām, ka Latvijas Futbola federācija (LFF) trešdien, 14. septembrī, Ozolam piesprieda piecu spēļu diskvalifikāciju un 170 eiro naudas sodu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu