Škutāna bijusī sieva Alise Kolosova apprecējusies ar ārzemnieku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pasākumu rīkotāja Alise Kolosova divus gadus pēc šķiršanās no Valda Škutāna atkal precētas sievas statusā. Viņa mijusi laulības gredzenus ar polinēziešu izcelsmes uzņēmēju Džeriju Mihimanu.

"Saku jā dzīvei ar tevi, mana mīla!" pie kadriem, kur Alise redzama ar jauno vīru,  fotogrāfu, uzņēmēju, kā arī trīs meitu tēvu Džeriju Mihimanu. Noprotams, ka kāzas notikušas Latvijā - Ķurmraga villā jūras krastā.

Pēc kāzām sieva pieņēmusi vīra uzvārdu un nu sauksies Alise Mihimana. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2021. gadā kļuva zināms, ka pēc desmit kopdzīves gadiem, no kuriem seši pavadīti laulībā, šķīrās bijušais dejotājs Valdis Škutāns un pasākumu rīkotāja Alise Kolosova.

"Nebija tā, ka par šķiršanos būtu īpaši domājusi, vienkārši kādā brīdī nāca apskaidrība, ka neviens no mums attiecībās līdz galam laimīgs nav. Lai gan visu darījām pēc labākās sirdsapziņas. Nekad nedomāju, ka tā ar mani notiks, es neprecējos, lai izšķirtos. Iespējams, ka apprecējos, nezinot, ko laulība no manis prasīs, tā mums abiem bija liela skola," par šķiršanos intervijā žurnālam "Santa" izteicās Alise.

Ar jauno vīru viņa iepazinusies jau pēc šķiršanās no Škutāna un atzina - "savos 39 gados nepazinu tik dziļu mīlestību". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu