Kas par pavērsieniem! Nedēļas horoskops no 26. septembra līdz 2. oktobrim visām Zodiaka zīmēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: tache/ Shutterstock

Uzzini, ko sola zvaigznes no 26. septembra līdz 2. oktobrim.

AUNS

Dūmakainie rudens rīti raisa apcerīgumu, negribas agri traukties uz darbu, savukārt vakaros ir vēlme ietīties siltā pledā ar tējas krūzi rokās un ļauties sapņiem. Bet – kas tev deva?! Darba dienas griež strauju riteni. Plānotājs pierakstīts pilns ar pienākumiem: tikšanās, sapulces, sarunas, pārrunas... Taču visā šajā situācijā ir arī kāds labums. Ja rosīsies un, negremdēsies filozofiskās pārdomās rokas klēpī salicis, tad drīz jau varēsi baudīt sava darba augļus. Rāmais ritms, lai paliek brīvdienām.

VĒRSIS

Šonedēļ svarīga plānošana. Jau pirmdienas rītā saraksti darbus, lai ir skaidri pienākumi līdz pat piektdienas vakaram. Pretējā gadījumā var rasties situācijas, ka mēģini darīt vairākas lietas vienlaikus un beigās viss paliek pusdarīts. Cita starpā neaizmirsti arī parēķināt vai samaksa atbilst ieguldītajam darba, enerģijas, zināšanu un pieredzes apjomam. Ja kārtojami juridiski jautājumi vai darīšanas iestādēs, tad pieej tam skrupulozi. Brīvajā laikā domas pie sirdslietām, kā arī mīļi un romantiski piedzīvojumi.

DVĪŅI

Rudens ir tāds vērtēšanas un vētīšanas laiks. Ļoti var gadīties, ka tavā dzīvē tas izpaudīsies kā pārmaiņas sadarbībā. Kāds darījumu partneris nebūs attaisnojies cerības, kāds savukārt parādījis augstas raudzes kompetenci. Jāpieņem lēmums, ar ko doties kopā un no kā atsveicināties. Esi pragmatisks, jo uz tagad liktiem pamatiem celsi nākotnes panākumus. Brīvajā laikā vissvarīgākā būs mājas dzīve. Pēkšņi sapratīsi, ka pirms aukstās sezonas vēl jāpaveic kādi svarīgi saimniecības darbi. Ja ģimenē skolasbērni, tad jāpalīdz mācībās vai ar padomiem.

VĒZIS

Septembra skolas un studiju gaisotne iedvesmo. Ja patlaban nekur nemācies, tad tas brīdis ir klāt. Lūko tīmeklī kursu un semināru piedāvājumus, atradīsi kaut ko tīkamu un noderīgu. Tā var būt profesionālo iemaņu papildināšana, svešvalodu apguve vai kādas hobiju mācības – kulinārijas, adīšanas vai gleznošanas kursi – kas vien patlaban ir piedāvājumā un ieinteresē. Darbā daudz emociju un tās var traucēt pieņemt racionālus lēmumus, tāpēc ikkatru brīvu brīdi vajag veltīt nodarbēm, kas palīdz relaksēties. Liels atbalsts no ģimenes un citiem radiniekiem.

LAUVA

Pirmajā vietā finanšu lietas. Jāmeklē jaunas iespējas, kā palielināt ienākumus. Ieskaties darba sludinājumos un mērķē uz augstāku amatu, raksti biznesa plānu vai piesakies kādā uzņēmējdarbības mācību vai atbalsta programmā. Virzīsies uz mērķi, sasniegsi rezultātu. Mazliet vari arī sevi palutināt ar kādu tīkamu pirkumu, taču ar izdevumiem pārāk nepārspīlē. Ja darbā kādas spējas pārmaiņas, visticamāk, tās uz labu. Nedēļas nogalē jāpievēršas attiecību tēmai – daudz kas pārrunājams un apdomājams. Var nākties palīdzēt radiniekiem.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā būsi notikumu epicentrā: organizēsi un izrīkosi, skaidrosi un dosi padomus. Šādā atmosfērā jutīsies kā zivs ūdenī un ļoti iespējams, ka izveidosies noderīgi lietišķie kontakti un jaunas pazīšanās. Bet pats galvenais – gandrīz viss notiks pēc tavas lietu kārtības. Vienīgi pārāk neuzticies grandioziem solījumiem, ceļā var gadīties arī pa kādam tukšu salmu kūlējam. Nedēļas nogalē parosies mājas saimniecībā. Jāizrevidē drēbju skapji, jāsakopj āra teritorija un kāds ievārījums ziemai jāpagatavo.

SVARI

Nemierīga nedēļa. Pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu iemaņu vai zināšanu. Ko iesākt? Ātrā versija – konsultējies ar pieredzējušākiem kolēģiem vai ekspertiem. Garākais ceļš – jāķeras pie mācībām. Internetā atrodams ļoti plašs piedāvājums. Darbā iespējamas pārmaiņas un jaunās vēsmas būs ātri vien jūtamas. No vienas puses tas darīs nemierīgu, no otras, kā mēdz teikt: „Viss, kas notiek, notiek uz labu.” Nedēļas nogalē vajag atpūsties, padomāt, pabūt vienatnē un tad pievērsties mājas darbiem un ģimenes lietām. Mīļie radiņi noilgojušies pēc tavas uzmanības.

SKORPIONS

Šonedēļ neplāno nopietnu lietišķo jautājumu kārtošanu, jo būs grūti saprasties - tāda sajūta, ka cilvēki runā citā valodā. Tāpēc darīšanas iestādēs, komunālajos dienestos vai bankās labāk atlikt. Darbā lēnā garā veic savus ikdienas pienākumus, bet neuzsāc neko jaunu, jo idejas var izrādīties lielākas, nekā realizācijas iespējas. Visam savs laiks. Svarīgas norises privātajā dzīvē. Attiecībās mīļums un sirsnība, vēlme izbaudīt rudens vakarus kamīna gaismā. Ja esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos. Vienīgi jāsargās no avantūrām un slepenām attiecībām.

STRĒLNIEKS

Tāda dīvaina nedēļa, kad optimisms mijas ar pesimismu un prieka brīži ar rudenīgām skumjām. Daudz emociju, un pats svarīgākais - kaut ko nesastrādāt to ietekmē. Koncentrējies vairāk uz darba pienākumiem, jo ir labs laiks, lai palielinātu ienākumus. Vari uzņemties papildus darbus vai meklēt jaunus ceļus biznesā. Tikai darījumu partneru izvēlē esi uzmanīgs, pārbaudi reputāciju un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē, palutināt savus mīļos ar pusdienām omulīgā krodziņā vai sarīkot romantisku randiņu.

MEŽĀZIS

Daudz ideju un profesionālais "uzrāviens" – skaidri redzēsi mērķus un nekas nespēs tevi atturēt, lai tos sasniegtu. Vienīgi raugies, kas ir tavi ceļabiedri. Var izveidoties jauna partnerība, taču visas norunas vajag fiksēt līgumos un savas idejas neatdod tāpat vien. Tāpat arī seko līdzi naudas plūsmai bankas kontā, vai tur savlaicīgi ienāk viss nopelnītais. Šonedēļ svarīga arī attiecību tēma, sirdī simpātiju dzirkstis un vēlme pēc aizraujošiem piedzīvojumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama mīlestība no pirmā acu skata. Gluži kā seriālā.

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ būsi pati nopietnība un visus pienākumus veiksi ar lielu atbildības sajūtu, varbūt pat pārāk lielu. Pavērtē, kur ir vērts ieguldīt spēkus ar maksimālu atdevi, bet kur var mazliet vieglāk. Vai vismaz vakaros dari to, kas palīdz relaksēties un nedomāt par nākamās dienas pienākumiem. Ražīgam darbam, protams, būs arī augļi. Ja ne uzreiz, tad tuvākajā nākotnē. Tā var būt ienākumu palielināšanās, prēmija vai pavisam jaunas iespējas. Brīvdienās netērē laiku izklaidēs, bet padari ko lietderīgu mājas saimniecībā. Un atpūties pirms nākamā darba cēliena.

ZIVIS

Jau no nedēļas pirmās dienas būsi uz radošā pacēluma viļņa. Ja arī darbs lietišķā jomā, risināmiem jautājumiem pieiesi kreatīvi un tā būs tavu panākumu atslēga. Iespējams, izveidosies kāda jauna sadarbība. Pret karjeras piedāvājumiem gan izturies kritiski – pirms piekrist ievāc informāciju, lai sākotnējās sajūsmas vietā vēlāk neatnāk vilšanās. Nedēļas nogalē lielisks laiks saviesīgām aktivitātēm, izbraucienam, draugu ballītei. Daudz pozitīvu emociju un lieliski cilvēki apkārt. Kāda brīvā sirds, iespējams, satiks savu simpātiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu