Uzzini savu totēma dzīvnieku, balstoties uz Zodiaka zīmi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Subareesh Krishnan/ Shutterstock

Ne visi zina, ka katrai Zodiaka zīmei ir savs totēma dzīvnieks. Uzzini, kurš ir tavs pēc Zodiaka zīmes. 

AUNS: vanags un tīģeris

Auns ir enerģisks un pašpārliecināts cilvēks. Aunam piemīt spēks, kuru grūti kontrolēt. Auns pieņem izaicinājumu un teju vienmēr plūc uzvaras laurus. Tādi ir arī tīģeri.

Turklāt Aunam ir dabisks līdera instinkts. Vanagi ir tādi paši – viņi var apvienoties komandā, taču vienmēr labāk strādā vieni.

VĒRSIS: bebrs un vilks

Vērsis ir nedaudz spītīgs, taču tomēr ir vairāk vilka rakstura. Viņam patīk būt vientuļajam vilkam un pašam tikt galā ar visām problēmām.

No otras puses, ar savu strādīgumu Vērši ir kā bebri. Viņi ne tikai smagi strādā, bet arī mēdz rīkoties stratēģiski.

DVĪŅI: pantera un brieži

Dvīņiem ir vairākas personības, taču, tāpat kā brieži, viņi ir diezgan enerģiski un viņiem patīk izklaidēties. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ar savu asprātību prot gan pasmieties par sevi, gan likt pasmieties citiem.

Dažās situācijās Dvīņi var dominēt – tā ir viņu panteras būtība. Viņa ir eleganta, mierīga un nepadodas negatīvismam.

VĒZIS: suns un dzenis

Vēži ir gādīgi, tāpēc tos var salīdzināt ar dzeņiem. Viņiem ir ļoti gādīga dvēsele, viņi atbalsta savu ģimeni un zina, kā just līdzi.

Vēl viens šīs Zodiaka zīmes pārstāvju totēma dzīvnieks ir suns. Viņi ir lojāli, jūtīgi un cilvēka labākie draugi. Viņu klātbūtne rada mieru.

LAUVA: lasis un pāvs

Lauvas ir pašpārliecinātības iemiesojums, tāpēc viņām patīk izrādīties. Tāpat kā pāvi, viņi nekautrējas un parāda visu savu skaistumu ikreiz, kad viņiem tiek dota tāda iespēja.

Un šīs zīmes pārstāvji ir līdzīgi lasim. Šī zivs peld pret straumi un savā ziņā uzvedas savtīgi.

JAUNAVA: lācis un ērglis

Jaunavas ir vērīgas kā ērgļi, kas visu spēj pamanīt no tālienes. Sākumā viņi visu rūpīgi apsver, pēc tam pieņem lēmumu un sāk rīkoties.

Otrs šīs Zodiaka zīmes dzīvnieks ir lācis. Šis dzīvnieks ir ļoti gudrs un strādīgs. Lācim ir plaša sirds, un viņš ir dāsns, taču reizēm var būt pieticīgs.

SVARI: panda un krauklis

Svari ir saprātīgi un tiecas pēc taisnības gan mīlestībā, gan dzīvē. Pats krauklis ir maģisks, apdomīgs un miermīlīgs. Viņš darbojas kā diplomāts, zina, kā palikt pacietīgs.

Šīs zīmes pārstāvji ir saistīti arī ar gādīgu pandu. Viņi ir diezgan atraisīti, bet tajā pašā laikā viņiem ir plaša sirds un viņi rūpējas par citiem.

SKORPIONS: čūska un lauva

Skorpioni var būt biedējoši. Viņi ir neticami kaislīgi un noslēpumaini, kas padara tos grūti saprotamus. Tāpat kā lauva, viņi ir klusi, bet tiem piemīt sīva enerģija.

Čūska raksturo viņu noslēpumainību. Turklāt čūskām ir saikne ar nezināmo. Viņi sliecas uz garīgiem meklējumiem.

STRĒLNIEKS: kaķis un pūce

Pūces ir kaislīgas un enerģiskas, gluži kā Strēlnieki. Viņu iekšienē deg uguns, kas padara viņus impulsīvus. Strēlnieki augstu vērtē draudzību, taču brīžiem viņi var būt nepatiesi un neapdomīgi.

Šīs zīmes pārstāvji ir arī diezgan zinātkāri - kā kaķi. Viņi vēlas jaunus piedzīvojumus, bet, ja viņi nebūs pietiekami uzmanīgi, viņi var nonākt sliktā situācijā. Viņi ir diezgan impulsīvi.

MEŽĀZIS: zirgs un zoss

Mežāžiem patīk būt vieniem. Viņi ir strādīgi un ambiciozi, taču tajā pašā laikā viņiem īpaši nepatīk atrasties citu cilvēku sabiedrībā. Šajā ziņā tās nedaudz atgādina zosis, kuras ir pieradušas turēties malā.

Mežāžiem patīk koncentrēties uz detaļām, taču viņiem ir arī nesavaldīgs raksturs, kā zirgam. Viņi gaida, kad tiks atbrīvoti. Tieši šī iemesla dēļ Mežāžiem patīk pavadīt laiku laukos.

Ūdensvīrs: ūdrs un lācis

Ūdensvīriem patīk uzturēties savā teritorijā un viņi bez cīņas neatkāpsies. Viņi mērķtiecīgi virzās uz saviem sapņiem kā lāči. Viņi var būt lojāli un draudzīgi, bet tikai līdz brīdim, kad jūs šķērsojat viņu ceļu.

Vēl viens Ūdensvīra totēma dzīvnieks ir ūdrs. Ūdri ir ļoti gudri un rotaļīgi. Viņi visu patur sevī, bet tajā pašā laikā ir laimīgi paši ar sevi.

ZIVIS: lapsa un vilks

Zivīm patīk sapņot. Ikviens zina vilku nežēlību, tāpēc daudzi neredz visu šo dzīvnieku emocionālo dziļumu - un Zivis ir tieši tādas. Viņi uzrauga savu baru un var būt diezgan maigi un gādīgi.

Otrs Zivju totēma dzīvnieks ir lapsa. Lapsas ir gudras un mīļas, taču tās var būt diezgan biedējošas, kad tās iespiež tevi stūrī. Viņi vienkārši vēlas dzīvot savu dzīvi bez problēmām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu