Narkobarons Priverts "pa kluso" iestūrējis laulības ostā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saulkrastu dzimtsarakstu nodaļā 2. septembrī laulības ostā iestūrējis slavenākais Latvijas narkokurjers Rolands Priverts, šonedēļ raksta "Privātā Dzīve".

Klātesot vien diviem lieciniekiem – ģimenes draugu pārim –, kāzas nosvinējis Rolands Priverts un viņa mīļotā sieva Ilva. Pagājušajā nedēļā Latvijas Vēstnesī arī publiskota ziņa, ka Priverti noslēguši laulības līgumu.

"Mums nebija izvirzīts konkrēts termiņš, ka tieši šajā datumā jāprecas, bet tagad, kad apskatos laulības reģistrācijas apliecību, pamanu, ka esam to izdarījuši skaistā un zīmīgā datumā – 2022. gada 2. septembrī. Kopā esam jau vairāk nekā gadu," izdevumam atklāj jaunā sieva.

Pēc laulības ceremonijas četrotne devusies uz Zvejniekciemu kādā krodziņā ieturēt vēlas pusdienas, bet vakarā jaunlaulātie ar draugiem neformālā gaisotnē paballējuši Vecrīgā.

"Pēc baltas kleitas ar plīvuru un smokinga neprasījās," uzsver viņa. Laulības gredzeni gan esot īpaši: "Tie ir nestandarta, jo mēs paši esam citādāki nekā visi pārējie. Mūsu gredzeni izskatās pēc parastiem bleķa gabaliņiem, bet patiesībā ir no titāna."

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Rolanda izredzētā ir Ilva no Saulkrastiem.

"Mani piesaista dīvaini cilvēki, un Rolands tieši tāds ir – interesants, neparasts, ne tāds kā citi. Pavisam citāds," stāstīja Ilva.

"Pirms iepazināmies, es par viņu neko daudz nezināju. Vien tik, cik pirms daudziem, daudziem gadiem dzirdēju, ka ir tāds narkokurjers. Un šī viņa pagātne mani nesaista. Ēķa filmu, kas veidota pēc Rolanda grāmatas, noskatījos tikai pēc tam, kad ar viņu jau biju iepazinusies."

Tad ar ko Ilvu piesaistīja Rolands? "Ar smaidu! Mēs neiepazināmies ne uz ielas, ne iepazīšanās portālos, bet gan caur radiniekiem."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 27. septembra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu