VIDEO Sirmgalve no slimnīcas atgriežas bez drēbēm un naudas. Pacientes meita atklāj nepatīkamo pieredzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: Mallika Home Studio/Shutterstock

Kāda slimnīcas pacientes meita dalās nepatīkamā pieredzē, ko ieguvusi, kad savu mammu atstājusi mediķu aprūpē. Danute mammu nodevusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekiem, kas sievieti nolēmuši no Bauskas novada nogādāt Jelgavas slimnīcā. Kādā brīdi bez vēsts pazudušas sirmgalves drēbes un nauda, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

Septembra vidū Danute saņēma zvanu no mammas kaimiņa, kurš pavēstīja, ka atradis sirmgalvi guļam uz grīdas. Meita devusies pie mammas un nolēmusi izsaukt NMPD darbiniekus.

Pēc mammas apskates mediķi sirmgalvi aizveduši uz Jelgavas slimnīcu.

Danute mammu mediķiem nodevusi ar jaku, kurā atradies arī viņas maks ar vairākām 50 eiro banknotēm. Vēl pirms dažām dienām mamma stāstījusi, ka maciņā ir aptuveni 600 eiro. Šī summa esot paredzēta bērēm, tādēļ sirmgalve maciņu visur ņēmusi līdzi.

Sirmgalve Jelgavas slimnīcā pavadīja vairākas dienas. Sazinoties ar ārstniecības iestādes darbiniekiem, Danute saskaņoja laiku, kad atvedīs mammai maiņas drēbes. Saskaņotajā dienā pēkšņi meitai tika paziņots, ka mamma tiks pārvesta uz slimnīcu Bauskā.

Tieši šajā ārstniecības iestādē sirmgalves piederīgie pamanījuši, ka paciente no Jelgavas pārvesta bez jebkādām drēbēm, virsjakas, kā arī maka ar naudu.

Slimnīcas pārstāve, aizbildinoties ar datu aizsardzību, atsakās atklāt, kur palikušas pacientes privātās mantas. Stāstot par privātām mantām, slimnīca atklāšot, ka paciente tur ārstējusies, un to iestāde nedrīkstot, tādēļ tiek sniegts vispārīgs komentārs.

Arī Bauskas slimnīcā atsakās atklāt detaļas par Danutes mammas apģērbu un situāciju komentē vispārīgi.

Abas iestādes aicina Danuti ar iesniegumu vērsties slimnīcu administrācijās, lai saņemtu oficiālu atbildi par to, kas ar pazudušajām lietām noticis.

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu