Ceturtdienas horoskops: 29. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Black_Cherry_Spb/ Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 29. septembrim.

AUNS

Vajag mērķēt augstāk un tālāk. Tevī ir azarts un mīt sacensības gars. Šodien ir iespējas pierādīt, ka esi labākais, gudrākais, zinošākais. Iespējas izvirzīties karjerā vai biznesā.

VĒRSIS

Dumpiniecisks noskaņojums un gribas dzīvē kaut ko mainīt. Kāds skatīs darba sludinājumus, kāds pētīs biznesa iespējas, kāds domās par došanos uz citu zemi. Vakarā pievērsies attiecību tēmai.

DVĪŅI

Darba vidē daudz emociju. Ļoti iespējams, ka "villa iet pa gaisu" par kaut kādiem sīkumiem. Centies saglabāt mieru. Vakarā sirsnīgas sarunas ģimenes lokā.

VĒZIS

Lietišķos jautājumos īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm un uz ātru un vieglu peļņu neceri. Un tas jau arī nemaz nav tavā stilā. Vēzis zina, ko nozīmē rūpīgs darbs un atbildīga attieksme.

LAUVA

Nekautrējies runāt par finansēm un jebkurā situācijā lūkojies uz izdevīgumu. Labs laiks, lai palielinātu ienākumus. Pašam prātā var iešauties kāda interesanta un kreatīva ideja.

JAUNAVA

Tāda sajūta, ka kaut ko nepaspēsi...Varbūt vienkārši esi uzņēmies pārāk daudz? Un ne tikai darīt, bet arī kontrolēt. Vairāk uzticies kolēģiem, un mājiniekiem arī.

SVARI

Ļoti daudz pienākumu un grūti ar visu tikt galā. Izvēlies prioritātes: ko darīt uzreiz un kas var pagaidīt. Vakarā svarīga privātā dzīve un sirdslietas.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā var atklāties nelieli robi zināšanās, bet tos iespējams ātri labot. Kursu piedāvājums ir plašs un līdzās arī kolēģi ar lielu pieredzi. Nekautrējies jautāt.

STRĒLNIEKS

Liela vēlme pamācīt, analizēt, norādīt uz citu kļūdām. Uzmanies! Ka nesanāk kā tajā sakāmvārdā par skabargu un baļķi acī. Vairāk paškritikas nāktu tikai par labu.

MEŽĀZIS

Spītība var traucēt attiecībās ar kolēģiem un pat izjaukt kādu plānu. Bieži vien tomēr ir vērts meklēt kompromisu. Interesanti piedzīvojumi privātajā dzīvē - mazliet kā seriālos.

ŪDENSVĪRS

Šai dienai daudz krāsu. Garastāvoklis reizumis var noslīdēt uz nulli, bet tās vairāk iekšējās sajūtas. Kopumā darbi veiksies un var par rasties iespējas palielināt ienākumus.

ZIVIS

Atceries par iespēju "zvans draugam". Var veidoties situācijas, kurās grūti orientēties, grūti pieņemt lēmumus. Skats un vērtējums no malas ļoti noderēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu