"Otras puses" solists Pauniņš apprecējis mīļoto sievieti, kura ir viņa meitas vecumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Otra puse" solists Normunds Pauniņš (53) kļuvis par precētu vīru, par sievu apņemot sava nesen dzimušā bērniņa mammu.

"Apprecējāmies jau aprīļa beigās," atklāj Pauniņš, kurš par sievu izraudzījies 30 gadus jaunāko ventspilnieci Katrīnu Ignaci. Viņa pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Precības notikušas vien liecinieku klātbūtnē - laikā, kad Katrīna jau gaidījusi bērniņu. Pāris kļuva par vecākiem augusta izskaņā. Dēlu nosaukuši par Marku. 

"Tagad esmu pilna laika tētis un piedalos visos mazuļa aprūpēšanas darbos. Jaunībā, kad piedzima meita, palīdzēju, bet tagad – šajā vecumā – tas man patīk vēl vairāk," saka Pauniņš.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Pauniņš un Ignace iepazinās 2016. gadā, kad Ignace pārdeva diskus "Otras puses" un Antras Stafeckas koncertos, taču romantiskas jūtas starp abiem uzplaukušas 2018. gadā uz prāmja "Tallink".

Mūziķis vairākkārt izteicies, ka lielā vecuma starpība nav šķērslis harmoniskām attiecībām, un abi savstarpēji sajūt radniecīgas dvēseles. Pauniņš teica, ka attiecības ar Katrīnu uztver nopietni, un jau iepriekš izteica vēlmi apprecēties.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 11. oktobra numurā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu