"Barcelona" otro gadu pēc kārtas paliek ārpus Čempionu līgas "play-off"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Barcelona" futbolisti
"Barcelona" futbolisti Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 26. oktobrī, UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā zaudējumu piedzīvoja "Barcelona" vienība, kas no cīņas par vietu izslēgšanas turnīrā līdz ar Milānas "Inter" uzvaru tika izslēgta jau iepriekš.

Minhenes vienības C apakšgrupas spēlē viesos ar rezultātu 3:0 (2:0) guva panākumu pār "Barcelona".

"Bayern" bija nepieciešamas tikai desmit minūtes, lai panāktu 1:0, ar precīzu sitienu izceļoties Sadio Manē, bet 31.minūtē otro bumbu "Barcelona" vārtos raidīja Maksims Čupo-Motings.

Pēc tam otrajā puslaikā Seržs Gnabrī arī izcēlās ar vārtu guvumu, taču pēc VAR lēmuma tie netika ieskaitīti aizmugures dēļ. Kompensācijas laika piektajā minūtē pēc Gnabrī piespēles 3:0 panāca Benžamēns Pavārs.

Tikmēr citā mačā Milānas "Inter" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (2:0) pārspēja Plzeņas "Viktoria" no Čehijas, sagādājot pretiniekiem piekto neveiksmi.

Pirmajā puslaikā mājiniekus spēles 35.minūtē vadībā izvirzīja Henrihs Mhitarjans, bet vēl pēc septiņām minūtēm pārsvaru dubultoja Edins Džeko.

66.minūtē vēlreiz ar precīzu sitienu izcēlās Džeko, kamēr trīs minūtes līdz pamatlaika beigām bumbu viesu vārtos paspēja raidīt Romelu Lukaku.

Pirms pēdējās spēļu kārtas līdere C apakšgrupā ir "Bayern" ar 15 punktiem, tālāk seko "Inter" ar desmit punktiem. "Barcelona" ar četriem punktiem trešajā vietā ir zaudējusi cerības uz iekļūšanu astotdaļfinālā, bet pēdējo vietu ieņem "Viktoria", kas piecos mačos nav tikusi pie panākumiem.

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja "Liverpool".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu