Ābrama paziņo, ka ir iestājusies partijā "Progresīvie"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skaidrīte Ābrama.
Skaidrīte Ābrama. Foto: Zane Bitere/LETA

Konkurences padomes (KP) bijusī vadītāja Skaidrīte Ābrama, kura no partijas "Progresīvie" ir ievēlēta 14.Saeimā, paziņojusi par iestāšanos šajā partijā, liecina viņas videoieraksts, kas publicēts mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Ābrama norāda, ka astoņus mēnešus, kā neatkarīga eksperte, sadarbojusies ar partiju "Progresīvie" ekonomikas, valsts pārvaldes un pretkorupcijas jautājumos un tagad iestājusies partijā, lai 1.novembrī kopā ar vēl deviņiem partijas kolēģiem sāktu darbu Saeimā.

"Manas prioritātes ir nemainīgas - tiesiska, labi pārvaldīta valsts, pārmaiņas ekonomikā un iestāšanās pret korupciju un nevienlīdzību," min Ābrama, paužot cerību, ka desmit pārstāvjiem no partijas "Progresīvie" tas kopā izdosies.

LETA jau vēstīja, ka Ābrama KP vadītājas amatu atstāja pēc pašas vēlēšanās 2020.gada 15.aprīlī. Ābrama KP vadītājas amatu ieņēma kopš 2012.gada 26.jūnija. Uz otro termiņu iestādes vadītājas amatā viņa tika apstiprināta 2017.gadā.

Saeimas vēlēšanās Ābrama startēja partijas "Progresīvie" sarakstā no Rīgas vēlēšanu apgabala ar ceturto kārtas numuru un tika ievēlēta. Vēlētāji viņai bija pielikuši 3635 plusus, bet svītrojumi bija 668.

Kopumā "Progresīvie" parlamentā ieguva desmit vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu