VIDEO Igaunijā politiķis tumsā notriecis velosipēdistu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tallinas pilsētas domes EKRE frakcijas priekšsēdētājs Marts Kallass tumsā notriecis velosipēdistu, ziņo medijs "Postimees".

Kallass savā "Facebook" lapā publicēja arī ierakstu no videoreģistratora un rakstīja: "Tallinas velostratēģija "labākajā" izpildījumā! Bez atstarotājiem un tērpies melnā apģērbā kāds kaimiņvalsts riteņbraukšanas aktīvists vieglā reibuma stāvoklī mēģināja noorganizēt negadījumu!"

Kallass iespējamās interpretācijas, ka viņš ir tīši notriecis velosipēdistu, nosauca par "interesantām".

"Es viņam izteicu piezīmi, tāpēc viņš uz to reaģēja. Kad viņš sāka man uzbrukt, es mēģināju viņu atvairīt. Esmu autovadītājs jau 42 gadus, es pazīstu savu automašīnu. Tā bija sava veida nepieciešamā aizsardzība," incidentu skaidroja Kallass.

Pēc Kallasa teiktā, viņš uz notikuma vietu izsauca ātro palīdzību un policiju. Neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīna pārbaudīja velosipēdistu un apstiprināja, ka viņam viss ir kārtībā, savukārt policija reģistrēja negadījumu. "Šodien devos uz apdrošināšanas kompāniju, lai apdrošinātājs nomainītu motora pārsegu un vējstiklu," piebilda politiķis.

Pēc Kallasa teiktā, arī policija ir sākusi tiesvedību.

Policija izmeklē incidentu

"28. oktobra vakarā policija tika izsaukta uz Lastekodu ielu, kur notika negadījums starp automašīnu "Škoda" un velosipēdistu. Autovadītāji nespēja vienoties uz vietas, tāpēc tika izsaukta policijas patruļa, lai noskaidrotu apstākļus," komentēja Satiksmes uzraudzības centra Negadījumu izmeklēšanas grupas vadītājs Rauls Annuka.

"Videoierakstā iemūžinātā agresīvā uzvedība nav pieņemama nevienai no pusēm. Mēs esam uzsākuši tiesvedību, lai noskaidrotu notikušo," viņš piebilda.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu