Atklājas, ka britu grupas "Duran Duran" mūziķis ir neārstējami slims

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ andytaylorofficial

Pēc 17 gadiem sestdien, 5. novembrī, britu grupa "Duran Duran" tika uzņemta Rokenrola slavas zālē, taču nepilnā sastāvā. Atklājās, ka ģitārists Endijs Teilors ir smagi slims.

Britu "new wave" grupa paziņoja, ka Teilors (61) ir slims, nolasot viņa vēstuli skatītājiem ceremonijā "Microsoft" teātrī Losandželosā.

Teiloram vajadzēja atkalapvienoties ar saviem bijušajiem grupas biedriem – dziedātāju Saimonu Le Bonu, taustiņinstrumentālistu Niku Rodsu, basģitāristu Džonu Teiloru un bundzinieku Rodžeru Teiloru –, taču viņi atklāja, ka Teilors nebija spējīgs ierasties Losandželosā.

Šī bija pirmā reize, kad grupa sniedza uzstāšanos pēdējo 17 gadu laikā. 

Grupa nolasīja Teilora vēstuli, kurā teikts: "Pirms četriem gadiem man tika atklāts metastātisks prostatas vēzis ceturtajā stadijā. Daudzas ģimenes ir saskārušās ar šo slimību un mēs, protams, ne ar ko neatšķiramies; tāpēc es runāju no ģimenes cilvēka perspektīvas, bet ar dziļu pazemību pret grupu un lieliskākajiem faniem, kādi grupai var būt. (..) 

Lai gan mans pašreizējais stāvoklis neapdraud dzīvību, šī slimība nav ārstējama."

Mūziķis piebilda, ka viņam ir "patiesi žēl un viņš ir ļoti vīlies", ka nevarēja piedalīties ceremonijā, atzīmējot, ka šim notikumam viņš pat bija iegādājies jaunu ģitāru, taču viņš ir "ļoti lepns par saviem četriem brāļiem" un ir ļoti priecīgs, ka viņi pieņem šo balvu.

"Duran Duran" tika dibināta 1978. gadā Birmingemā, Lielbritānijā. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu