VIDEO ⟩ Divi jaunieši Zasulaukā zādzības laikā sadur apsargu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Brian A Jackson/Shutterstock

Divi jaunieši nolēma nozagt alkohola pudeli no kāda Zasulauka veikala. To pamanīja apsargs, kurš centās noziegumu apturēt. Apsargam jauniešus neizdevās apturēt, jo tie vīrieti sadūra ar nazi, ziņo raidījums "Degpunktā".

Divi 16 gadus vecie jaunieši apsargu sadūra kājā. 

"Cilvēki gāja zagt alkoholu. Dzīve ir tāda, ka naudas nav, un gāja zagt. Agresīvi sadūra apsargu, jo neļāva zagt. Tādi incidenti līdz šim nav bijuši," norāda vietējais iedzīvotājs Ilmārs.

"Policija nekavējoties sāka meklēt uzbrucējus, kā rezultātā Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas Reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 2. biroja 1. nodaļas vienu no viņiem aizturēja neilgi pēc nozieguma izdarīšanas.

Savukārt otru personu likumsargi aizturēja nākamajā dienā.

Turpinot darbu ar aizturētajiem, tika noskaidrots, ka viņi pirms šī nozieguma Rīgā, Pārdaugavā, kādam nepilngadīgajam, iespējams, uz ielas nolaupīja mobilo telefonu. Tāpat šajā pašā dienā jaunieši no citas tirdzniecības vietas bija nozaguši alkoholiskos dzērienus," skaidro policija.

Kā stāsta vietējie iedzīvotāji, apsargu pēc uzbrukuma nogādāja medicīnas iestādē, taču gūtie ievainojumi nav bijuši dziļi.

Tās pašas dienas vakarā viņš devies mājās. Nozagto telefonu likumsargi atrada pie viena no jauniešiem un atsavināja. Saistībā ar notikušo šobrīd Valsts policijā ir sākti trīs kriminālprocesi un turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu