Piecas Zodiaka zīmes, kas visbiežāk melo (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pathdoc/Shutterstock

Astrologi nosauc piecas Zodiaka zīmes, kas tiek uzskatītas par lielākajiem meļiem. 

DVĪŅI

Dvīņu vārdiem nevar uzticēties. Viņi ir pārāk runīgi, bet viņu vārdos ir dažādas patiesības. Viņi ir pieraduši stāstīt dažādus stāstus, un bieži apjūk savās versijās. Neviens nevar pateikt, vai Dvīņi melo vai runā patiesību. Dvīņiem ir tendence izpušķot savu vai citu stāstus, lai izraisītu citu interesi. Viņi izmanto šo metodi, lai nesakārtotu lietas ar cilvēkiem un izvairītos no iespējamā soda.

SVARI

Svari bieži ķeras pie meliem, lai neaizvainotu mīļos ar patiesību. Viņi dod priekšroku it visā atrast līdzsvaru un izvēlēties taisnīgumu. Pārsvarā šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ķeras pie baltajiem meliem. Papildus meliem Svari var būt arī liekulīgi. Bieži gadās, ka viņi saka vienu un dara kaut ko pavisam citu. Neviens nevar uzminēt, kas viņiem patiesībā ir prātā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir īsti piedzīvojumu meklētāji, kuriem ir ļoti attīstīta fantāzija. Ikviens, kurš ar viņiem ir cieši pazīstams, zina, cik ļoti viņiem patīk radošums. Kad kļūst garlaicīgi, viņi cenšas izdomāt kādu stāstu un pastāstīt to citiem. Dažreiz šīs zīmes pārstāvji paši jauc realitāti ar fantāziju. Ūdensvīriem ir vieglāk kaut ko slēpt no mīļajiem, nekā teikt patiesību, tādējādi sabojā attiecības ģimenē. Viņi cenšas pret citiem izturēties delikāti un diplomātiski.

ZIVIS

Zivis bieži ķeras pie meliem, lai izvairītos no saistībām. Neskatoties uz to, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir sarežģīts raksturs, viņiem ir spēcīga brīvības mīlestība. Viņi neļaus nevienam sevi ierobežot. Tāpēc viņi ir gatavi pateikt daudzas lietas, kas nav patiesas, lai tikai izvairītos no atbildības. To, ka Zivis melo, var saprast tikai pēc visu faktu salīdzināšanas.

LAUVA

Lauvas jau no mazotnes ir pieradušas melot un dara to ļoti mākslinieciski. Viņiem patīk, ka citi pievērš viņiem uzmanību, tāpēc sāk pasakaini melot. Pat runājot patiesību, šīs zīmes pārstāvji nepalaidīs garām iespēju nedaudz piepušķot. Viņi to dara, lai panāktu harmoniju ar apkārtējiem cilvēkiem. Uz Lauvas zīmē dzimušajiem nekādā gadījumā nevajadzētu paļauties, tāpat nebūtu vēlams Lauvām uzticēt noslēpumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu