Lomažam rezultatīvs sniegums mačā pret Eirolīgas komandu "Bayern"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs
Rihards Lomažs Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs otrdien Vācijas bundeslīgas spēlē guva 15 punktus, kamēr viņa pārstāvētā Oldenburgas EWE komanda piedzīvoja zaudējumu.

EWE izbraukumā ar rezultātu 77:81 (20:26, 11:18, 19:18, 27:19) zaudēja ULEB Eirolīgas komandai Minhenes "Bayern".

Lomažs otrdien laukumā pavadīja 19 minūtes un 43 sekundes, cīņu pabeidzot ar piekto piezīmi četras sekundes pirms finālsvilpes, uzreiz pēc tam, kad ar tālmetienu bija panācis 77:79. Viņš šajā mačā realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un visus sešus "sodiņus", kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva trīs kļūdas, sakrāja deviņus efektivitātes koeficienta punktus un tika pie sliktākā +/- rādītāja komandā (-10).

Par Lomažu EWE vienībā rezultatīvāks bija tikai Trejs Dreksels, kurš guva 16 punktus. Minheniešiem 23 punktus guva Kasijs Vinstons.

Oldenburgas komanda Vācijas čempionātā izcīnījusi sešas uzvaras deviņos aizvadītajos mačos un turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

Sezonas ievadā Lomažs pārstāvēja Spānijas klubu Saragosas "Casademont", bet pirms izlašu pārtraukuma abu pušu ceļi šķīrās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu