"Pēc desmitā vairs neskaita." Pieredzējusi svingere atklāj savus seksuālos piedzīvojumus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sarunu raidījumā "Dziļi ar Džili" svingeru kluba "Sex Wife" vadītāja un svingeru dzīvesveida piekritēja Karīna atklāja pastāstīja savu pieredzi, piedaloties grupveida seksā. 

Latvijā svingeru pasākumus viņa sāka apmeklēt pirms gada, un tolaik bijusi brīva sieviete. Viņa atklāj, ka svingeru vakaros īpaši pieprasītas ir dāmas, kuras uz pasākumu ieradušās vienas.

Jautāta, cik viņai partneri nomainās pa vienu svingošanas nakti, pieredzējusī svingere atklāj, ka viss atkarīgs no pasākumā. 

"Man bija "Gang Bang" (seksuāla aktivitāte, kurā viena persona ir vairāku cilvēku seksuālās aktivitātes centrā, parasti vairāk nekā trīs, secīgi vai vienlaikus – red.) pasākumi,

es neskaitīšu, bet tur bija daudz puišu. Pēc desmitā vairs neskaita," saka Karīna.

"Es uz pauzes," neslēpa raidījuma vadītājs Džilindžers.

"Sievietes grib daudz un ilgi. Ja to var spēt viens, tad īstenībā pietiek arī ar vienu, tas nav no cipara atkarīgs, bet parasti tā nenotiek, tāpēc vajag daudzus," skaidro Karīna.

Viņa norāda, ka "Gang Bang" ir īpaši jāorganizē, tādēļ nenotiek bieži, bet, atminoties sevi šajā aktivitātē, Karīna saka: "Ir istabiņa pilna ar puišiem. Man tajā laikā tas ļoti patika, tas bija piedzīvojums."

Karīna spriež, ka svingeru kustība Latvijā kopumā vēršas plašumā, un tas notiek viļņveidīgi. "Sākt kaut ko nav grūti, vairāk ir jautājums, cik ilgi būs entuziasms to visu organizēt, jo tas lielā mērā ir darbs ar cilvēkiem, un cilvēki mēdz būs dažādi."

Pieredzējusī svingotāja atklāj, ka viņas dzīvesbiedrs Sergejs šo kustību Latvijā vada jau 13 gadus.

Plašāk par to, kas notiek seksa partneru maiņas vakaros, lasiet zemāk.

Vairāk skaties video:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu