Lidostā "Rīga" līdz plkst. 11 slēgts skrejceļš. Brīdina par iespējamu reisu kavēšanos un reisu atcelšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Starptautiskā lidosta "Rīga".
Starptautiskā lidosta "Rīga". Foto: Zane Bitere/LETA

Līstot sasalstošam lietum un veidojoties apledojumam, lidostā "Rīga" pirmdien līdz plkst. 11 slēgts skrejceļš, pastāstīja lidostas pārstāve Ilze Salna.

Vienlaikus viņa arī uzsvēra, ka šis laiks atkarībā no laika apstākļiem var tikt samazināts vai pagarināts.

Salna norādīja, ka reisi kavēsies un noteikti būs arī atcelti reisi, bet pasažieri par to aicināti sazināties ar lidsabiedrībām.

Kā ziņots, lidosta "Rīga" brīdinājusi par iespējamu ielidojošo un izlidojošo reisu kavēšanos un reisu atcelšanu laika apstākļu dēļ.

"Laika apstākļi šodien ietekmē lidojumu grafiku Eiropā, tostarp arī Baltijas reģionā un Rīgā. Tāpēc šodien ir gaidāmas ielidojošo un izlidojošo reisu kavēšanās un reisu atcelšana," šorīt vēstīja lidostā.

Tādējādi pasažieri, kuriem pirmdien ir plānots lidot uz Rīgu vai izlidot no lidostas "Rīga", ir aicināti sekot reisa informācijai lidostas mājaslapā un sazināties ar aviokompāniju.

Tāpat ziņots, ka Kurzemē pirmdien spēkā ir Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izsludinātais oranžā līmeņa brīdinājums par stipru sniegu un puteni, bet pārējā valstī spēkā ir dzeltenās pakāpes brīdinājums.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu