"Katras jaunas attiecības ir kā brīnums." Elita Patmalniece vairs nav brīva sieviete (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ elita_patmalniece

Māksliniece Elita Patmalniece ilgu laiku sabiedrībā iziet viena, bez otrās pusītes. Nu viņa izdevumam "Ieva" atklāj, ka vairs nav brīva sieviete.

Intervijā žurnālam "Ieva" Patmalniece neslēpj: "Dzīve ir ritējusi savu gaitu, un atkal kaut kāds brīnums notiek. Katras jaunas attiecības ir kā brīnums."

Lūgta precizēt, vai tas nozīmē, ka viņa ir kādu satikusi un vairs nav brīvas sievietes statusā, māksliniece saka: "Ir licies, ka tas vairs nekad nebūs iespējams, bet beigās izrādās – ir. Nē, nu labi, es vēl negribu daudz par to stāstīt, jo nezinu, kā būs. Savulaik, kad satiku Jāni, – tas arī bija brīnums, kas sākās tieši Ziemassvētku laikā. Lai ko teiktu, Ziemassvētki ir tāds maģisks laiks – apkārt balts un tīrs, un tu sēdies kā pie baltas lapas, un kaut kādi brīnumi notiek. Uz šīs zemes brīnumi reāli notiek – to varu droši teikt. Tu netici, netici, un tad – notiek!

Bet nu labi – viena es vairs neesmu, bet vairāk par to šobrīd neko negribu teikt, ok? Laiks rādīs!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ir pagājuši 12 gadi, kopš mūžībā devās grupas "Līvi" mūziķis Jānis Grodums, un tieši Elita bija Jāņa mīļotā sieviete dzīves nogalē.

Pilnu interviju ar Elitu Patmalnieci lasi žurnāla "Ieva" 14. decembra numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu