VIDEO Lamājas, kaujas un pat šauj ar gāzes ieroci. Daudzdzīvokļu nama kaimiņi Bauskā nespēj sadzīvot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Daudzdzīvokļu namā Salātu ielā Bauskā kaimiņu starpā izcēlies pamatīgs konflikts. Iesaistīta tikusi arī policija, kas tomēr nespēj nomierināt konfliktējošās puses: vairāku jauniešu ģimenes un mājas iedzīvotājas Sandras ģimeni, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

Gados jaunā Diāna stāsta, ka kaimiņiene Sandra spējot atrast iemeslu konfliktiem uz līdzenas vietas.

"Nervi vairs netur, jau ieraugot viņu [Sandru], gribas viņai krāmēt!" saka Diāna.

Diāna nenoliedz, ka ar citiem jauniešiem mēdz pie mājas atpūties, arī malkojot grādīgos, bet neuzskata, ka šāda atpūta ir nosodāma.

"Ja grib mieru, jāiet uz mežu dzīvot! Es viņai teicu – tu nevari te dzīvot, ja nevari sadzīvot ar citiem. Viņai visi traucē!" saka Diāna.

"Ja ierauga, ka kāds alu dzer, tad viņa to uztver tā, it kā kāds pie mājas viskiju dzertu! Protams, atbrauc policija. Saka, ka nedrīkst publiskā vietā, bet ir vasara!"

Sandra savukārt stāsta, ka nekaitīgā atpūta, kā to sauc jaunieši, patiesībā nereti ir piedzeršanās ar visu no tās izrietošo.

Sandra uzrāda vairākas video un foto liecības, kurās iemūžināta pudeļu cilāšana lielās un mazākās kompānijās pie mājas kāpņutelpas un nedaudz tālāk pagalmā.

Video un attēlos redzams, ka jaunieši malko grādīgos arī savu bērnu klātbūtnē. 

Ļoti spraigi notikumi risinājās pagājušajā vasarā. Kādā siltā vakarā daudzi jaunieši bija sanākuši pie kāpņutelpas, kur malkoja grādīgos un skaļi uzvedās. To visu nofilmēja Sandra. Pēc tam, kad viņa aizrādīja jauniešiem, dažs veltīja rupjus vārdus Sandrai. Konfliktā noraudzījās arī mazi bērni, kuri tovakar bija kopā ar jauniešiem.

Kāda jauna sieviete centās panākt, ka Sandra beidz filmēt, pēc kā izcēlās fiziska vardarbība. Vēlāk lietā tika likts pat gāzes ierocis.

Pēc šaudīšanās adresē ieradās Valsts policijas darbinieki.

Konfliktējošās puses konkrētajā adresē vairākkārt ieradusies nomierināt arī Bauskas novada pašvaldības policija, kura šo adresi tagad arī iekļāvusi patrulēšanas maršrutā.

"Mēs iebraucam pagalmā un paskatāmies, kas tur notiek," informē Bauskas novada pašvaldības policijas priekšnieks Broņislavs Ostrovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu