FOTO un VIDEO ⟩ Pasaules kausa finālā Īlons Masks manīts kopā ar Putinam lojālu Krievijas TV personību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: van Zhdanov/"Twitter"

Miljardieris Īlons Masks tika pamanīts Pasaules kausa finālā Katarā kopā ar sankcionētu un prokrievisku televīzijas raidījuma vadītāju, vēsta medijs "Insider".

Krievijas valsts televīzijas kanāla "Rossija 1" raidījumu vadītāja Nailija Askere-Zade, kuru vairākas Rietumu valdības ir sodījušas, sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju ar Īlonu Masku.

Arī interneta vietnēs publicēti video, kur parādīts brīdis, kas Masks pozē kopā ar propagandas televīzijas raidījuma vadītāju.

Sieviete tiek turēta aizdomās par attiecībām ar Krievijas banku oligarhu Andreju Kostinu, kurš vada sankcijām pakļauto VTB banku.

Kā vēstīts 2019. gadā, Nailija Askere-Zade, Krievijas valsts televīzijas kanāla "Rossija 1" raidījumu vadītāja, nenoliedzami ir veiksmīga jauna sieviete - viņa regulāri ceļo pa pasauli, izmanto privāto lidmašīnu un atpūšas uz 62 metrus garas jahtas. Tomēr lielās veiksmes formula patiesībā ir gluži vienkārša - attiecības ar valstij piederošās Krievijas bankas VTB prezidentu Andreju Kostinu, secināts Korupcijas apkarošanas fonda jaunākajā izmeklēšanā.

Kā noskaidrots Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija dibinātā Korupcijas apkarošanas fonda veiktajā izmeklēšanā, Askere-Zade kopš 2018. gada regulāri izmanto privāto lidmašīnu "Bombardier Global 6000", kas kādreiz piederēja VTB meitasuzņēmumam.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu