Pašmāju slavenību pāru lielās kāzas 2022. gadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Ritot pēdējām dienām 2022. gadā, piedāvājam atskatu uz šī gada kāzu sezonu, kurā jāvārdu viens otram teica sabiedrībā pazīstami pāri. 

Šī gada oktobra izskaņā influencere un permanentā grima meistare Juta Valdmane pārsteidza savus sekotājus ar ziņu, ka otrreiz apprecējusies.

Par precētu pāri šogad kļuvis arī pašmāju aktieru pāris Elīna Vaska un Reinis Boters.

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Kaspars un Olga Kambalas 28. oktobrī apprecējās otro reizi. Pērn Covid-19 pandēmijas dēļ lielas svinības nebija iespējamas, tāpēc pāris nolēma apprecēties otrreiz un sarīkot draugiem ballīti.

Neilgi pēc šķiršanās novembrī otro reizi laulības ostā iestūrēja dziesminieks Kārlis Kazāks.

Māksliniece Elīna Maligina 29. septembrī intīmā ceremonijā Gibraltārā mija gredzenus ar animācijas režisoru Reini Kalnaelli, ar kuru esot pazīstama jau no studijas laikiem.

Šis gads grupas "Otra puse" solistam Normundam Pauniņam ir īpaši bagāts bijis - otrreiz kļuvis par tēvu un aprīlī svinējis arī kāzas.

Arī TV personība, modes žurnāliste Una Ulme pēc 12 gadu kopdzīves ar Gaiti Burbu mija laulības gredzenus.

Pasākumu rīkotāja Alise Kolosova šogad teica savai mīlestībai "Jā!". Viņa mija laulības gredzenus ar polinēziešu izcelsmes uzņēmēju Džeriju Mihimanu.

Šī gada 30. jūlijā Mārtiņš Kapzems par sievu apņēma savu ilggadējo draudzeni Jūliju.

Latvijas pludmales volejbolisti Anastasija Kravčenoka un Mihails Samoilovs arī kļuvuši par precētu pāri.

2. septembrī par precētu vīru kļuvis bēdīgi slavenais narkokurjers Rolands Priverts.

Valmieras Drāmas teātra aktieris Mārtiņš Liepa un Cēsu Mazā teātra dibinātāja Ilze Lieckalniņa šogad arī iestūrējuši laulības ostā.

10. jūnijā paralimpiskā sportiste Diāna Dadzīte arī kļuva par precētu sievu.

23. jūnijā kāzas svinēja raidījuma "Bez tabu" vadītājs un radio "Star FM" personība Egons Reiters ar mīļoto sievieti Zani Lipsbergu. Tiesa, kāzu viesi nemaz nav zinājuši par šādu notikumu. 

Grupas "Prāta vētra" viens no solista Renāra Kaupera dvīņu puikām šovasar kļuva par precētu vīru. Grupas "Carnival Youth" ģitārists Edgars Kaupers mija laulības gredzenus ar savu ilggadējo draudzeni Evu Sokolovsku.

Bijušais motosportists, šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieks Matīss Karro šīs vasaras sākumā paspēja iestūrēt laulības ostā.

Nacionālā teātra aktrise, bērnu iemīļotā raidījuma "Tutas lietas" galvenās lomas atveidotāja Liene Sebre un bijušais aktieris Ģirts Liuziniks kļuvuši par precētu pāri.

28. maijā otro reizi apprecējās grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons. Viņa izredzētā - HR koordinatore Laura Arāja.

Ekspolitiķa Einara Repšes meita, fotogrāfe Madara Repše šajā pavasarī kļuva par precētu sievu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu