VIDEO ⟩ "Pērkons" bundzinieks vēlējās nomainīt savas mājas logus, bet iekrita krāpnieka slazdā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Grupas "Pērkons" bundzinieks Ikars Runģis 2022. gada vasarā vēlējies savai mājai Bauskā nomainīt dažus logus. Diemžēl viņš saskāries ar kādu negodprātīgu uzņēmēju un vēlas brīdināt arī citus, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

Ikars izvēlējies pirmo internetā piedāvāto meklēšanas rezultātu – SIA "JS Logu un Durvju Serviss". Jau nākamajā dienā ieradies meistars Jānis un veicis mērījumus. 

"Nosauca summu – nepilnus 800 eiro ar visu ielikšanu," stāsta mūziķis. "Jānis teica, ka ir aprēķinājis, ka šobrīd vajag 550 eiro."

Ikars piekritis samaksāt avansu un sarunājis tikšanās vietu, lai naudu Jānim iedotu. Meistars solījies vakarā nosūtīt rēķinu.

Avanss tika samaksāts, bet logi tā arī netika nomainīti. Bundzinieks pusgadu dzīvojis ar cerību, ka meistars tomēr solīto izpildīs. 

Izrādās, ka SIA "JS Logu un Durvju Serviss" ir parādā arī valstij – nodokļos nav samaksāti gandrīz 9000 eiro. Logu montieris Jānis ir arī īpašnieks Bauskā reģistrētajam uzņēmumam. 

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs norāda, ka konkrētajā gadījumā darījuma dokumenta neesamība situāciju sarežģījot.

Šī iemesla dēļ, patērētāju tiesību sargi iesaka nepaļauties uz līdz šim nezināmu un nepazīstamu uzņēmumu solījumiem, pieturoties pie kārtības – dokumentu par darījumu pieprasīt pirms vai apmaksas laikā.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu