VIDEO ⟩ "Sirds plašums ir neizmērāms." Uz Ukrainu dodas 999. "Tvitera konvoja" auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Twitter konvoja" idejas autors Reinis Pozņaks.
"Twitter konvoja" idejas autors Reinis Pozņaks. Foto: Zane Bitere/LETA

Uz fronti dodas kārtējā humānās palīdzības krava un jau 999. "Tvitera konvoja" automašīna, vēsta TV3 Ziņas. 

Palīdzības vākšanas organizatori saka: "Latvijas cilvēku, uzņēmēju sirds plašums ir neizmērāms, un visi vēlas pielikt roku, lai palīdzētu padzīt okupantus no Ukrainas zemes."

Pirmais šā gada sūtījums jau šajā svētdien, 8. janvārī, dosies uz fronti. Tajā ir par Latvijas iedzīvotāju un uzņēmēju ziedotajiem līdzekļiem iegādātas frontes tuvumā dzīvojošajiem cilvēkiem, karavīriem un kaujaslaukā tik ļoti nepieciešamās lietas.

Sūtījumā roku pielikuši cilvēki no visas Latvijas – ar mīlestību sagatavotās paciņās ieliekot gan pārtiku, medu, gardumus, ierakumu sveces, silto apģērbu, segas, rotaļlietas bērniem.

Tajā pašā laikā uz Ukrainu dodas arī "Tvitera konvoja" automašīna. 

"Jaunais gads ir iesācies ļoti labi, katru dienu kāda jauna mašīna nāk klāt. Pirms pašiem Ziemassvētkiem šķita, ka ir tas brīdis, ka nu jau gan iet uz beigām, un atkal pļava ir pilna.

Šodien uz Ukrainu iet 67. konvojs. 999 mašīnas būs, bija iespēja 1000 sasniegt šonedēļ, bet tā, kā bija jāatved atpakaļ cilvēki, atlikām to tūkstoti uz nākamo nedēļu," stāsta "Tvitera konvoja" organizators Reinis Pozņaks.

Nākamā palīdzības krava uz fronti dosies jau nākamajā pirmdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu