"Ģimene burkā" atgriežas: Agritai jauns sirdsāķītis, Gluzunoviem gads iesākas ar sliktu vēsti, Kuģi pārvāksies, šovā jauni dalībnieki (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Apollo.lv kolāža

23. janvārī pie TV skatītājiem atgriežas ģimeņu attiecību realitātes šovs "Ģimene burkā". Varoņu dzīves ir pārmaiņu priekšā. Uzzini, kas gaidāms jaunajā sezonā. 

Jaunpienācēji Graudiņi risinās ģimenes attiecības visos līmeņos

Jauna sezona, jauni pārsteigumi. "Ģimenes burkā" dalībnieku loku papildina Graudiņu ģimene. Vērīgākie televīzijas skatītāji šo ģimeni būs pamanījuši realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", jo Graudiņu ģimenes pāris ir Andra Kiviča meitas Mias krustvecāki un labi ģimenes draugi.

Ģimenē aug divas meitas, kas bioloģiski ir sievas Līgas bērni, taču kopdzīves laikā vīrs Edgars abas meitenes ir adoptējis un audzina kā paša meitas; kā arī pāra kopīgais dēls, kuram ir veselības problēmas.

Līgas un Edgara starpā ir iezagusies attiecību krīze, ko viņi ar burkas palīdzību centīsies atrisināt.

Sezonas laikā ģimenes galva Edgars risinās savas pagātnes notikumus, veicot paternitātes testu, jo viņu māc aizdomas, ka dēls no iepriekšējām attiecībām, iespējams, nemaz nav viņa, savukārt Līga centīsies atbrīvoties no vainas sajūtas par kādu traģisku pagātnes notikumu.

Neskatoties uz grūtībām, Graudiņu ģimene ir apņēmusies pusgada laikā atvērt vasaras kafejnīcu. Kā nepazaudēt sevi starp mājas darbiem? Vai Graudiņu ģimenes galvai izdosies noskaidrot atbildes uz jautājumiem no iepriekšējām attiecībām? Un vai ir iespējams pusgada laikā atvērt vasaras kafejnīcu? To jaunajā sezonā solās parādīt Graudiņu ģimene.

Agrita atklās slepeno pielūdzēju - vai gaidāma romantiska tikšanās?

Šajā gadā Agrita kā galvenās prioritātes ir izvirzījusi bērnus, šķiršanās procesu ar bijušo vīru Jāni un ceļu līdz ideālajam augumam. Iepriekšējās sezonās viena no galvenajām un sāpīgākajām tēmām Agritas dzīvē bija šķiršanas no bijušā vīra Jāņa, kas šajā sezonā tuvosies oficiālām noslēgumam,

taču Agritas sirdī vietu ir atradis vēl kāds izteiksmīgs vīrietis, kas nav neviens no iepriekšējās sezonās minētajiem Jāņiem.

Paralēli mīlas likstām Agrita ir pieņēmusi lēmumu veikt vēl vienu ķirurģisku manipulāciju un gatava gulties zem skalpeļa, lai iegūtu savu vēlamo augumu.

Vai tas nesīs sen kāroto? Un kādas ir ģimenes attiecības, kad mājās ir pusaudzis ar savu raksturu un problēmām? Šos jautājumus Bindru ģimene jaunajā sezonā risinās kopā ar "Ģimenes burkā" skatītājiem.

Kuģu ģimene gatava meklēt mieru un svētu idilli Latvijas laukos

Jaunajā gadā Linda un Uģis ir izvirzījuši lielu mērķi -

mainīt dzīvesvietu un pārcelties no pilsētas uz laukiem.

Viņu galvenais virsuzdevums dzīvei laukos būs veidot krišnaītu kopienu, tālu no lielpilsētas burzmas un kņadas. Šāds lēmums krasi mainīs ģimenes ikdienu un pienākumus. Kā viņiem tas izdosies un kas sagādās grūtības? Ar burkas palīdzību Linda un Uģis ir apņēmušies veltīt laiku arī sev un divvientulībai, ko jaunie vecāki ar diviem maziem bērniem ir atstājuši novārtā.

Gluzunovu ģimene jaunajā gadā saņem nepatīkamu vēsti

Dziedātājas Elīnas ģimenē jaunais gads nepavisam nav iesācies uz patīkamas nots - jaunākajam dēlam Tomasam ir atklāta neiepriecinoša diagnoze. Tā būs iespēja Elīnai un Artjomam nebaidīties runāt un risināt grūtības kopā, veidojot pēc iespējas labākus apstākļus mazajam puikam.

Bet dzīvē viss nav tik drūmi, Gluzunovu ģimenes atvase Anabella kameras priekšā izteica nepārprotamu vēlmi - abu vecāku kāzas. Vai Tomasa veselības problēmas būs pārāk grūts pārbaudījums pēc nesen piedzīvotās attiecību krīzes?

Vai sezonas izskaņā ir gaidāmi kāzu zvani? Vai tomēr Artjoma pagātne tos apklusinās?

To un citus jaunumus televīzijas skatītājiem būs iespēja vērot un just līdzi jaunajā "Ģimenes burkā" sezonā, jau no 23. janvāra kanālā 360TV!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu