VIDEO Farss Anglijas futbola mačā - tiesnesis par ļoti rupju gājienu soda nepareizo spēlētāju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 24. janvārī, ļoti rupju kļūdu Anglijas pēc spēka trešās futbola līgas ("League One") mačā pieļāva tās tiesnesis.

"Bolton" komanda ar rezultātu 1:0 (1:0) uzveica "Forrest Green" vienību, bet viņiem savu viena "gola" pārsvaru vairāk 60 minūtes nācās aizstāvēt desmit vīru sastāvā, jo rupju kļūdu pieļāva mača tiesnesis.

Jau spēles sestajā minūtē rezultātu atklāja Dions Čārlzs, bet 22 minūtes vēlāk viņa mačs bija galā kļūdainas sarkanās kartītes dēļ.

Vienā no uzbrukumiem Čārlza komandas biedrs Eliass Kačunga (video kadra kreisajā augšējā stūrī) iedunkāja pretspēlētāju. Mača galvenais tiesnesis epizodi acīmredzot skaidri neredzēja un konsultējās ar sāna tiesnesi. Pēc pārrunām ar asistentu mača galvenais soģis sarkano kartīti parādīja Čārlzam (nr. 10), kurš rupjā incidenta brīdī atradās pašā soda laukuma vidū.

Mača vienīgo vārtu guvējs spēles pārtraukumā laukuma malā dzēra ūdeni, nenojaušot, ka viņa mačs pēc mirkļa būs galā...

Pēc mača "Bolton" galvenais treneris Aiens Īvets sarunā ar medijiem norādīja, ka arī Anglijas zemākajās līgās ir nepieciešams ieviest video atkārtojuma jeb VAR sistēmu.

"Nevaru noliegt, ka Eliass ar disciplīnas trūkumu visus pievīla. Tas nav pieņemams, un viņš komandas biedriem atvainojās. Fakts, ka sāna tiesnesis incidentu pamanīja, ir atzīstams, bet noraidīt spēlētāju, kurš atradās vairākus metrus tālāk, gan nav pareizi. Ir pietiekami liels finansējums, lai VAR sistēmu ieviestu katrā Anglijas futbola piramīdas līmenī. Tas ir vienlīdz svarīgs kā mums, tā jebkurai premjerlīgas komandai," sašutumu pauda Īvets.

"Bolton" pēc šī mača saglabā piekto vietu "League One" tabulā, kamēr "Forrest Green" joprojām ir pēdējie.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu