VIDEO Spraiga pakaļdzīšanās Lietuvā: piedzēries autovadītājs no policijas bēg ar 230 km/h

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Lietuvas policija pieredzējusi iespaidīgu pakaļdzīšanos Pluņģē, kuru sarīkoja kāds piedzēries autovadītājs. Vietām šoferis brauca pat ar 230 km/h, vēsta medijs "15min".

Lietuvas policija saņēma vairākus zvanus par kādu BMW autovadītāju, kas Pluņģes ielās brauca agresīvi un pārkāpa virkni ceļu satiksmes noteikumu.

Šoferis klaji ignorēja likumsargu aicinājumus apturēt transportlīdzekli. Policistiem, kuri mēģināja notvert šoferi, talkā nāca kolēģi no Klaipēdas iecirkņa, taču arī tas nelīdzēja.

BMW vadītājs uz brīdi pazuda no likumsargu redzesloka, kad palielināja ātrumu līdz 230 km/h. Pēc stundu ilgiem mēģinājumiem notvert BMW to galu galā arī izdevās izdarīt Vieštovenu ciemā.

Likumsargiem izdevās pārgalvi apturēt, taču viņš atteicās izkāpt no spēkrata. Likumsargiem nācās izsist BMW logu un ar spēku izvilkt šoferi no auto.

Pēcāk noskaidrojās, ka BMW vadītājs dzimis 1999. gadā un pie stūres sēdies 1,38 promiļu reibumā.

Vīrietim par šādu rīcību sastādīti vairāki administratīvā pārkāpuma protokoli - braukšana alkohola reibumā, citu personu īpašuma bojāšana, kā arī nepakļaušanās policistu pavēlēm apturēt auto.

Portāla "15min" rīcībā informācija liecina, ka BMW spēkrats pieder kādam uzņēmumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu