Kremlim īpaši lojālais Gazmanovs Putina koncertā mēģina slēpt, ka ieradies "Pradas" jakā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pagājušajā nedēļā Maskavā, Lužņiku stadionā notika koncerts, kurā uzstājās lērums prokremlisko mākslinieku, kā arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, kurš izvērsa karu Ukrainā. Īpašu uzmanību piesaistījis kremlim īpaši lojālais dziedātājs Oļegs Gazmanovs, kurš mēģināja noslēpt, ka uz koncertu ieradies zīmola "Prada" dūnu jakā. Un zināms, ka šis ir viens no luksusa zīmoliem, kas, sākoties karam Ukrainā, atteicās no tirdzniecības Krievijā.

Gazmanovs ir viens no tiem Krievijas māksliniekiem, kurš atbalsta Krievijas varas iestāžu politiku un militāro iebrukumu Ukrainā. Viņš koncerta laikā uzstājās melnā zīmola "Prada" dūnu jakā, kuras cena ir apmēram 340 tūkstoši rubļu (aptuveni 4 tūkstoši eiro). Kā zināms, "Prada" savus veikalus Krievijā slēdzis.

Iemesls, kāpēc viņš nonācis sociālo tīklu redzeslokā, ir - ka viņš "Prada" logotipu paslēpa, aizlīmējot to ar melnu lenti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEKSANDRA (@sanmarino0)Pēc redzētā tīmeklī parādījās dažādas versijas par to, kāpēc Gazmanovs tā rīkojies. Dažiem sociālo tīklu lietotājiem šķita, ka mākslinieks paslēpis logotipu, lai neizskatītos nepatriotisks.

Gazmanovs vēlāk skaidroja, ka viņam tas bija jādara televīzijā spēkā esošā noteikuma dēļ - nereklamēt uzņēmumu nosaukumus. Kā atzina Gazmanovs, viņš šai prasībai piekrīt, tāpēc tā arī darījis.

Izdevums "Insider" novērojis, ka iepriekš tāda pati taktika bija arī Maskavas piepilsētas Dmitrovas mēram Iļjam Ponočevnijam, kad viņš devies nolikt ziedus pie Mūžīgās liesmas memoriāla. Abi kungi iegādājušies vienādas jakas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka līdz ar Ukrainas kara sākumu, ieviešot sankcijas pret agresora valsti, vairāki pasaules slaveni modes zīmoli pārtrauca tirdzniecību Krievijā, nevēloties pelnīt "asiņainu naudu". Tādi modes zīmoli kā "Prada", "Balenciaga", "Yves Saint Laurent", "Hermes", "Dior", "Louis Vuitton", "Cartier", "Chanel", "Gucci" un "Fendi" bija vieni no tiem, kas uzreiz pārtrauca tirdzniecību Maskavas slavenākajā universālveikalā "CUM".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu