Ķestera dēls atklāj, kāpēc izjuka attiecības ar meitas mammu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Kinorežisors un aktiera Ģirta Ķestera dēls Pauls Ķesteris pirms trim gadiem kļuva par tēvu meitiņai Almai Helēnai. Sarunā ar izdevumu "Ieva" viņš atklāj, ka attiecības ar bērna māti gan ir izjukušas. 

Kā izrādās, Ķesteris ar meitas mammu Madaru Ramani jau nedzīvo kopā vairāk nekā gadu. Viņš teic, ka Madara ir brīnišķīga mamma, taču kopdzīvei abi esot pārāk atšķirīgi.

"Mēs iepazināmies, iemīlējāmies, un Alma ir negaidīts mīlestības bērns. Bet arī ļoti gaidīts, jo es par bērnu biju domājis jau vairākus gadus. (..) 

Mēs ar Madaru esam pārāk atšķirīgi kopdzīvei, bet abi ļoti mīlam Almu. Tas ir vēl viens pieaugšanas aspekts, kad tu noliec malā savu ego," atklāj Ķesteris.

"Meita dzīvo pārmaiņus pie manis un savas mammas – divreiz mēnesī es esmu single parent. Kā to pateikt latviski? Vientuļais tētis? Tā es nejūtos, es neesmu vientuļš!" tā režisors, piebilstot, ka nav jaunās attiecībās. 

"Skatos uz Almu, un man liekas – viņai nekā nepietrūkst. Ir gan mamma, gan tētis, un viņa jūtas labi. Varbūt ar laiku pietrūks? Es nezinu, kā tas ir – uzaugt ar šķirtiem vecākiem. Meitu audzinot, daudz palīdz mana mamma. Almai, protams, ļoti patīk arī vecaistēvs. Ģirts Ķesteris meitenēm patīk!" smej Ķesteris.

Runājot par tēva lomu, Ķesteris saka, ka audzina sevī sapratni un iejūtību, jo meitiņa ir ļoti ekspresīva un artistiska. Abiem kopā patīk muzicēt un citas radošas aktivitātes - iet uz teātri, muzeju. "Tas, ka varu to darīt kopā ar meitu, dara mani ļoti laimīgu – jo es varu dalīties un pats atklāt kaut ko jaunu," atklāj režisors.

Pilnu interviju ar Paulu Ķesteri lasi žurnāla "Ieva" 1. marta numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu