VIDEO "Nevajadzētu lieki tērēt līdzekļus." Bauskas novada dome vēlas jaunu logo, lai gan tagadējais tapa pirms dažiem gadiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Bauskas novada domē prāto par jauna logo izveidošanu, lai gan līdzšinējais logo izveidots vien pirms trim gadiem. Iedzīvotājus gan tagadējais logo apmierina, un viņi ir neizpratnē, kāpēc jauna izveidei būtu jāiegulda 12 000 eiro, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Pirms trīs gadiem Bauskas pašvaldība iztērējusi 10 000 eiro vizuālās identitātes vadlīniju izstrādāšanai, tostarp gan par zīmola konceptu, gan logotipa pareizu un nepareizu lietošanu. Tāpat izraudzīts zīmola dizaina burtveidols. 

Pašvaldībā norāda, ka pašreizējā vizuālā identitāte attiecas uz Bauskas pilsētu, taču pēc teritoriālās reformas Bauskas novadā atgriezās Vecumnieku, Rundāles un Iecavas novadi, tādēļ nepieciešama jauna identitāte.

Domes darbinieki līdz šim nav veikuši apvienotā novada iedzīvotāju aptauju.

Portālā manabalss.lv nedēļas laikā savākti nepieciešamie 300 paraksti iesniegšanai vietvarā, lai netiktu izstrādāts jauns logo.

"Nevajadzētu lieki tērēt līdzekļus, īpaši šajā laikā, kad runājam par energokrīzi," uzskata vietējais latviešu valodas un vēstures skolotājs Kaspars. "Tūlīt sāksies bedrīšu lāpīšana, 12 000 varētu noderēt tur. Man patīk pašreizējais logo, man tas ir skaidrs. Logi var redzēt novadā esošās upes, ceļus, kas ved cauri novadam. Ļoti ceru, ka pašvaldībā saklausīs iedzīvotāju viedokli."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu