"Ja izskaties pēc sažuvušas rozīnes, tu sāc sevi noniecināt." Elīna Didrihsone par mātes lomu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Iečeko slavenību"

Raidījumā "Iečeko slavenību" Elīna Didrihsone dalās ar saviem skaistuma rituāliem, kas viņai palīdz justies kā pilnvērtīgai sievietei, un teic, ka saprot, kāpēc jaunās māmiņas bieži vien ir īgnas.

Sarunā ar Andri Buli Elīna atzīst: lai stātos kameras priekšā, viņai nepieciešamas 45 minūtes sagatavoties - mati, grims, apģērbs. Jaunā māmiņa atzīstas, ka sākumā neveltīja laiku sev, jo rūpes par mazuli bija prioritāte, taču tagad viņa uzskata, ka ir jāatrod laiks sev.

"No savas pieredzes varu teikt, ka es esmu laimīga mamma, ja esmu sevi savedusi kārtībā. Tas var izklausīties egoistiski, bet es atvainojos, pēc grūtniecības, kad tev ir bijis liels vēders, liekais svars, tev ir jutīgas krūtis, un ja tu vēl izskaties pēc sažuvušas rozīnes, tu sāc sevi noniecināt, sāk trūkt pašpārliecinātības. Beigās tu staigā nelaimīga! Vismaz man tā bija."

Pēc bērniņa piedzimšanas viņa saprot, kāpēc jaunās māmiņas ir īgnas un bieži vien raksta naidīgus komentārus. "Tas ir tāpēc, ka nevelta laiku sev."

Didrihsone par māmiņu kļuva pērnā gada 12. jūlijā. Vecāki jaundzimušajam deva vārdu Džeisons.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu