"Es parādīšu, kura ir labākā." Brīvo attiecību piekritēja Svetlana par greizsirdību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Aizupietis

Sarunu šova "Dziļi ar Džili" piektās sērijas tēma bija brīvās attiecības, un režisors Dž. Dž. Džilindžers iztaujāja brīvo attiecību piekritēju Svetlanu. Sarunā sieviete atklāja, vai ar partneri tiešām neizjūt greizsirdību, ja mīļotajam cilvēkam ir seksuālas attiecības ar citu.

Jautāta, vai nevienā brīdī, kamēr draugs ir kopā ar citu sievieti, viņa neizjūt greizsirdību, Svetlana saka: "Ar greizsirdību ir interesanti. Tā ir, arī brīvās attiecībās. Bet mani greizsirdība uzbudina. Viņam atnākot mājās, es parādīšu, kur ir labākā sieviete. Rodas konkurence."

Pieļāvumu, ka draugam cita sieviete varētu iepatikties vairāk nekā viņa, Svetlana komentē: "Tas var notikt jebkurās attiecībās. Es esmu diezgan pārliecināta par sevi un par viņu arī." Arī draugs esot pārliecināts par viņu.

Gadījumi, kad viņas draugs metas gultā ar citu sievieti, nav bieži. Uz randiņiem ar citiem cilvēkiem gan labprāt dodas kā Svetlanas draugs, tā viņa pati. Viņa ir pārliecināta, ka gan vīriešiem, gan sievietēm ar viena cilvēka mīlestību un jūsmu ir par maz, tādēļ vajadzīga citu uzmanība. "Man patīk flirtēt, man patīk, ka uz mani skatās citi vīrieši."

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu