Peskova dēls karojot Ukrainā "Vagner" kaujinieku rindās, apgalvo Prigožins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.
Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. Foto: AP/Scanpix

Kara noziedznieka Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs esot lūdzis savu dēlu uzņemt "Vagner" algotņu grupējuma rindās, norāda "Vagner" dibinātājs Jevgēņijs Prigožins, informē Krievijas neatkarīgais medijs "Meduza".

Prigožins apgalvo, ka Peskova dēls Ukrainā karo "Vagner" grupas sastāvā un ir "parasts artilērists". To "Vagner" dibinātājs sacīja intervijā medija "RIA FAN" darbiniekam Aleksandram Simonovam.

"No visām manām paziņām viens cilvēks, Dmitrijs Sergejevičs Peskovs, kurš savulaik bija zināms kā pilnīgs liberālis, palūdza pieņemt savu dēlu, kurš daļu no dzīves ir pavadījis Amerikā, ja nemaldos, vai Anglijā.

Viņš atnāca un teica: "Ņemiet viņu kā vienkāršu artilēristu.""

Prigožins neprecizēja Peskova dēla vārdu, kurš, pēc viņa sacītā, dienējis "Vagner" rindās. Prigožina raksturojums atbilst Krievijas Federācijas prezidenta preses sekretāra Dmitrija Peskova vecākajam dēlam Nikolajam Čolzam, kurš desmit gadus dzīvoja Lielbritānijā un atgriezās Krievijā 2011. vai 2012. gadā.

Medijs "Meduza" sazinājās vietnē "Telegram" ar Dmitriju Peskovu, vaicājot, vai viņa dēls karo "Vagner" rindās. Peskovs izlasīja jautājumu un neatbildēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu