FOTO Ietekmīgākie Latvijas digitālā satura autori svinīgajā ceremonijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļā norisinājās influenceru indeksa rezultātu paziņošana, kur par ietekmīgāko influenceri tika atzīta Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa). Apskati foto no apbalvošanas ceremonijas! 

Jau ziņots, ka apbalvošanas ceremonijā augstāko punktu skaitu un titulu "Grand Prix" ieguva populārā satura veidotāja, televīzijas raidījumu vadītāja Beāte Bērziņa (@betabeidz).

Par otru ietekmīgāko satura veidotāju atzīts platformā "TikTok" plašāk zināmais vlogeris Andrejs Černuckijs (andrejko.epta), un trešā – bijusī Latvijas izlases parabobslejiste Annija Kļaviņa (@klavina.annija). 

Indeksā noskaidroti līderi trīs kategorijās: "mikro" (no 1000 līdz 10 000 sekotājiem), "medium" (10 000 līdz 25 000 sekotājiem) un "makro" (no 25 000 sekotāju).

Šogad ietekmīgākie satura veidotāji sociālo tīklu platformā "Instagram" analizēti vienpadsmit jomās – dizains, dzīvesstils, ēdiens, ģimene, foto un video, izglītība un pašizaugsme, māksla un šovbizness, mode un stils, sabiedriskā līdzdalība, sports un fitness, kā arī skaistumkopšana.

Savukārt "TikTok" satura autori izvērtēti septiņās jomās – dzīvesstils, ēdiens, izglītība un pašizaugsme, izklaide, mode un stils, skaistumkopšana, sports un fitness.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu